Ihan ensimmäisenä täytyy kiittää kaikkia innokkaasta osallistumisesta yhteistyössä VM-Carpetin kanssa järjestettyyn arvontaan! Kommentteja tuli yli tuhat! Suosituimmaksi matoksi äänestitte paperinaruloimisen Askel-villamaton, jossa on klassinen kukonaskel kuvio. Tähkä-dhurriematto tuli toiseksi.

askel_eames

askel_ylhaalta

askel_tulppaanit

panama_eteinen

Meille kotiutui Panama-sisalmatto. Se sopii niin hyvin meidän eteiseen ja toivottavasti hillitsee hiekan kulkeutumista olohuoneen puolelle. Eteisessä on tällä hetkellä kyllä melko erinäköistä, sillä vaatehuoneen sisältö on tyhjennetty eteisen lattialle. Fiksaamme vaatehuonetta kuntoon, joten siitä luvassa juttua lähitulevaisuudessa.

Mutta entäs se arvonnan voittaja? Kommenttien alkupäässä oli neljä kommenttia, jotka oli jätetty kommentoimalla edeltävään kommenttiin, eikä sellaiset kommentit saa numeroa. Otin nekin kommentit kuitenkin mukaan arvontaan lisäämällä ne numeroitujen kommenttien perään. Tuplakommenttejakin oli tullut ja ne poistin ennen arvontaa. Random.org sai tälläkin kertaa toimia onnettarena ja arpoi voittajaksi numeron 972, joka kuului Henppikselle kommentilla: ”Tähkä nousi omaksi suosikikseni. Arpaonni vois kerrankin suosia.. :)”. No arpaonni suosi kerrankin – onnea sinulle! Ja kiitos vielä kerran kaikille arvontaan osallistuneille!

Blogiyhteistyo

 

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.