Hyvää Isänpäivän iltaa! Täällä päivää on juhlistettu hyvin perinteisesti viemällä iskälle aamiainen sänkyyn lahjojen kera ja sitten on kyläilty molempien pappojen luona. Nyt ollaan taas kotosalla ja miehet katsovat jääkiekkoa. Minä otin läppärini sänkyyn ja ajattelin nyt koota teille kuluneen viikon sisustusuutiset.

artekin_joulu

Kurkataan ensimmäiseksi Artek myymälän jouluun, jonka klassista vaalean puun ja punaisen liittoa täydentää pehmeä salvianvihreä, sametti, lämpimät taljat, keramiikka, marmori ja messinki. Artekin suosituimmat koivutuotteet ovat nyt saaneet polttoleiman yrityksen 80. juhlavuoden kunniaksi; tänä vuonna valmistettavat valikoidut koivutuotteet polttoleimataan juhlavuoden logolla vuoden loppuun asti. Artekin designklassikoiden lisäksi myymälästä löytyy Artekin uusi paperituotesarja, Outline, joka sisältää julisteita, muistilappuja ja vihkoja. Lisäksi jouluvalikoima täydentyy kansainvälisiltä messuilta poimituilla pientuotteilla: esim. Louis Roen marmoriastioilla ja kotimaisen Lumi Accessoriesin kynttilöillä, kylpyöljyillä ja -suolalla, saippuoilla ja huonetuoksuilla. Joulu avataan Artekissa 21.11.2015.

ARABIAMoomin_Friendship_Insp1_2016LOW

Toinen ikoninen suomalaisyritys, Arabia, laajentaa Muumi-tuotteiden valikoimaa uudella Ystävyys-kokoelmalla. Ystävyys-tuotteiden kuvitus on peräisin ”Kuka lohduttaisi Nyytiä” -kirjasta vuodelta 1960. Uuden Ystävyys-tuoteperheen on kuvittanut kuvittaja Tove Slotte. Kuvitus on inspiroitunut Tove Janssonin alkuperäiskuvituksista – säilyttäen kuitenkin tarinan väriloiston. Ystävyys-tuoteperheen kolme ensimmäistä tuotetta ovat tarjoilukulho, kannellinen purkki ja kaadin. Jatkoa tuoteperheelle on luvassa syksyllä 2016. Toimitukset myymälöihin alkavat 15.1.2016.

one_gold_enviromental_ea7b0981-1c0d-452b-83ba-fafb065b0cc2_grande

Röhsska museet’n palkintokomitea on myöntänyt Torsten ja Wanja Söderbergin säätiön vuoden 2015 suunnittelijapalkinnon muotoilija Ilkka Suppaselle. Suppanen on luonut be&liville uutuustuotteet: Quartet-kynttelikön ja One-maljakon. be&livin tuotteiden erikoisuutena on se, että ne kootaan vasta kotona käyttäjän itsensä toimesta. Näin ollen ne voidaan toimittaa kirjepostissa, jolloin myös hiilijalanjälki on pieni.

hobbyhall_joulu

Hobby Hall on julkaissut myös oman jouluvalikoimansa, joka koostuu pehmoisista tekstiileistä, harmaan sävyistä, trendikkäistä metalleista kuten kuparista, kullasta ja messingistä sekä perinteisistä puna-valkoisista sisustusesineistä. Ehkäpä sitä kohta jo voisi omaankin kotiin alkaa luoda pehmoista, jouluisempaa ilmettä…

Monet ovat jo ehtineet kysellä ensi vuoden printattavan kalenterin perään. Minullahan on siis ollut tapana tehdä kalenteri lukijoideni iloksi vuosittain ja kyllä se on nytkin työn alla. Eli tulossa on heti kun saan taiton valmiiksi!

Translation: Interior decoration news of the week. Tips for Artek Christmas presents. / Arabia’s new Moomin series ”Friendship” will be launched at the beginning of 2016. / Finnish designer Ilkka Suppanen has received Röhsska museet’s design award. He has designed two new products for be&liv: Quartet candle holder and One vase. / And finally few words on Hobby Hall’s Christmas collection.

Kuvat / Pics: Artek / Arabia / be&liv / Hobby Hall

 

Author

4 Comments

  1. Sinulla on aina niin mukavia, piristäviä sisustusjuttuja/ideoita.Piristää kummasti tätä harmaata päivää ja
    vuodenaikaa.Nautin kovasti blogistasi, olen säännöllinen lukijasi.

    • Voi että, kiitos kovasti ihanasta palautteesta! <3 Tällaiset kommentit piristävät minun päivääni. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.