Postailin jonkin aikaa sitten makuuhuoneen lempikuvakulmastani. Nyt olisi vuorossa olohuone. Olohuoneessa minulla on oikeastaan kaksi lempparikuvakulmaa, riippuen siitä miten sohvat on aseteltu. Tällä hetkellähän meillä on toinen sohva makkarin ovia vastapäätä ja toinen eteistä vastapäätä.

Tässä nykyisessä järjestyksessä lempparikuvakulmani on näkymä kuvattuna olohuoneesta eteiseen päin niin, että kirjahyllyäkin näkyy. Kas näin:

muuto_pillow

1x2_kyla7

easter1

Toisessa vaihtoehdossa, jossa toinen sohva on ikkunoiden edessä, lempparinäkymäni syntyy kuvattuna eteisestä suoraa olohuoneeseen päin. Eli näin:

livingroom1

ohjapehmis

ohpysty

talvityynyt

Lisäksi tykkään kuvata olohuoneessa niin, että makuuhuoneen pariovien edessä oleva sohva näkyy. Mutta jos yksi kuvakulma pitäisi valita olisi se jompikumpi yllä esitetyistä, huonekalujärjestyksestä riippuen. Yleisesti ottaen pidän ns. suorista kuvakulmista enemmän kuin vähän vinoon kuvatuista.

Olipas muuten mukava vähän kaivella kuva-arkistoa ja samalla vertailla miten huoneen ilme muuttuu tekstiileillä, asetelmilla ja leikkokukilla.

Translation: These are my favourite views in our living room (depending on how the couches are placed).

Author

21 Comments

 1. En kyllä ihmettele, että pidät näistä kuvakulmista. Molemmissa tulee esiin talon parhaita puolis isot ikkunat ja kaunis sisääntulo. Onko teillä ollut mitään ongelmia kiinteiden ikkunoiden kanssa?

  • Niinpä, nuo mainitsemasi seikat ovat talomme parhaita puolia. 🙂
   Kiinteistä ikkunoista ei ole ollut mitään haittaa. Päinvastoin, on vähemmän ikkunapinta-alaa mitä pestä (kun väli-ikkunoita ei ole). 😉 Pitäisikin pestä ikkunat…

 2. Kirjahyllynne on minunkin suosikkini! Todella kauniisti toteutettu, ja vaikka siinä onkin melko paljon tavaraa, se ei näytä liian sekavalta vaan mukavan kodikkaalta. Mistä olette valkoiset rullaverhot hankkineet? Oletko ollut niihin tyytyväinen?

  • Kirjahyllyyn kerääntyy kummasti aina tavaraa. Siihen on niin kätevä aina laskea jotain pikkujuttuja. Minulla on hyllyssä pari koria, johon sujautan aina kännykän latausjohdot ja muut pikkujutut pois näkyviltä.

   Rullaverhot on hankittu paikallisesta kaihdinliikkeestä mittojen mukaan. Olen ollut tosi tyytyväinen. Muutama pikkuongelma on ollut (esim. tytön huoneen verho irtosi kiskosta), mutta liike on hoitanut fiksaukset nopeasti.

 3. Samaa mieltä : sisustuskuvat suorassa kuvakulmassa.
  Tosiaan tekstiilit, sisustustuotteet ja kasvit/kukat muuttaa paljon.

 4. Hei, kenen valmistajan nuo ihanat olohuoneen pöydät ovat? Aivan ihania!

 5. Hi, I love your living room. Could you please tell me where your coffee tables are from? I have seen them on several pictures, but I don’t know the brand. They would be great in my living room. Thanks so much! Greets, Birgit

 6. Ihania kuvia!Jokaisessa kuvassa todella kauniit värit ja sävyt 🙂 Kertoisitko hieman kokemusta sohvistanne? Oletteko olleet niiden laatuun ja käyttömukavuuteen tyytyväisiä? Meillä edessä sohvan uusiminen,voi mikä valinnan vaikeus!

  • Kiitos, kiva kuulla! 🙂

   Ollaan tykätty näistä Adean ”Band” sohvista oikein kovasti. Niissä on mukava oleskella ja pidän erityisesti myös siitä, että moduleita voi asetella eri tavoin. ”Oikeastihan” tämä on kulmasohva, eli sohvat kuuluisivat yhteen ja niin pidimmekin niitä aluksi. Mutta on kiva välillä irroittaa ne ja asetella modulit eri tavoin olohuoneessa. Valitsemamme kangas oli ainoa vähän huonompi puoli, sillä se nyppyyntyy todella helposti, mutta onneksi sohviin on tarjolla laaja valikoima kankaita, eikä tätä nyppyyntyvää enää ole markkinoilla. Muuten tämäkin kangas on tosi kätevä, sillä kun päälliset pesee omassa koneessa ja laittaa takaisin paikoilleen, ei niitä tarvitse edes silittää. Ja sohvan kaikki päälliset ovat irroittettavat ja vesipestävät (ei vain istuinosat). Uskon, että tästä sohvasta on iloa moneksi moneksi vuodeksi.

 7. Pingback: Imagens da semana: cinza, a cor mais gracinha do momento | Minha casa, minha lida

 8. Hei! Teillä on todella kivan näköiset sohva ja valkoinen kirjahylly. Saanko udella mistä ne on hankittu, jos hommaisin meillekin samanlaiset? Kiitos paljon!

 9. Heh, anteeksi en lukenut aikaisempia kommentteja, sohva on siis näköjään Adean ”band”.

 10. Pidän kovasti olohuoneenne tyylistä. Erityisesti ihastuin tuohon mattoon. Mistä se on peräisin?

 11. Hej Vastaa,

  Love your ideas and the furniture! Looks perfect like from the cataloge, but much warmer.

  Where do you have this nice carpet from? Is it also Hay?

  Regards

  Francesca

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.