lumo

pisarat

masters

pakoon

matto

saleet

terassilla

kukat

kyyhottaja

Täällä herättiin pimeään ja sateiseen aamuun. Ukkosen jyrähdyksiin. Nautiskelin aamukahvin hitaasti nojatuoliin käpertyneenä ja sitten siirryin terassille purjeiden alle fiilistelemään sadetta ja ukkosta. Ihana aamu!

Author

14 Comments

 1. Hei,
  Kovin tuttua tuo sademaisema tänä kesänä ainakin meillä täällä Köpiksessä… No, kasvit tykkäävät.

  Olisin uteliaana tiedustellut mistä materiaalista teidän olkkarin tilanjakajahyllyn paksut hyllyt on tehty?

  Mukavaa päivää! 🙂

  • Niin, onhan sateessa hyviäkin puolia. 😉

   Olkkarin kirjahylly on rakennettu kipsilevyistä (eli samaa materiaalia kuin seinät). Ensin tehtiin puutavarasta runko ja se päällystettiin kipsilevyllä ja paklattiin, hiottiin ja maalattiin kuten seinät.

 2. Täällä on tullut koko päivän vettä täydeltä taivaalta ja jyrinän kera. Kadut tulvii, eikä näytä siltä, että sade olisi ihan pian loppumassa.

  Kauniita sadekuvia.

  • Täälläkin tuli sitten iltapäivällä vielä tosi kovat ukkoskuurot. Upea tunnelma siinäkin omalla tavallaan, kunhan ei mitään suuria vahinkoja tule…

 3. MoonUnderWater Reply

  Kauniita harmaan sävyjä nämäkin 🙂 Minkä merkkinen tuo kolmannen kuvan musta ”kiemuratuoli” on ja mistä olette sen hankkineet? Olen aina ihaillut niitä ja samantyyppisiä, mutta nyt ei tule kuin Kartell mieleen, mutta tuo ei taida olla sellainen?

  • Kyllä se on Kartellin ”Masters” tuoli. Olemme ostaneet tuolit Sisustuksen Koodista.

 4. Meillä Itä-Suomessa ei ole vielä satanut, mutta tulossa on tännekin. Itsekin tunnelmoin sateella ulkona, mutta ukkosen jätän väliin.
  Kysyisin teidän terassin kolmiovarjoista: millaiseen tolppaan se on kiinnitetty, vahvuus jne? Jääkö sadevesi varjon päälle eli siis painuuko varjo, niin että syntyy lammikko? Tuollaisen tai nelikulmaisen hankinta olisi edessä.
  Mukavaa kesän jatkoa!

  • Purjeet on toisesta päästä kiinnitetty 35 mm paksuun putkeen ja toisesta päästä taloon. Purjeet ovat melko löysästi asetettu, eli niihin muodostuu pieni ”kuoppa”, johon kerääntyy pieni määrä vettä, mutta se valuu sitten pois, kun vettä tulee enemmän. Yhdessä kuvassa näkyykin sellainen vesivana (roinen kuva). Purjeiden kiinnityksestä on kysytty tosi paljon, joten ehkä voisin tehdä siitä oman postauksen…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.