Kotimaista yrittäjyyttä tukeva yhteistyö: SisustEllen
*tähdellä merkityt tuotteet saatu

Tanskassa on tapana luoda kotiin kotoisia nurkkauksia ”hyggekrogeja” ja hiljattain Instagramissa kiersikin kollegani Visu Sillvan -blogin Suvin ideoima haaste kuvata oman kodin hyggenurkkaus. Siitä inspiroituneena sain idean tähän postaukseen, kun paikallisesta SisustEllen-sisustusliikkeestä otettiin minuun yhteyttä. SisustEllen on avannut uuden verkkokaupan ja poimin sieltä muutaman oman lempparini, joiden avulla sisustin  kolme erilaista hyggenurkkausta meidän olohuoneeseen.

Pienilläkin jutuilla saa kivasti päivitettyä kodin ilmettä

Valitsin uudesta SisutEllen-verkkokaupasta kolme tuotetta: kaksi koristetyynyä sekä yhden torkkupeiton. Sulautin ne osaksi meidän kodin sisustusta ja ideana on näyttää kuinka pienilläkin jutuilla saa kivasti päivitettyä kodin ilmettä. Minulle hankintoja tehdessäni on aina erittäin tärkeää arvioida se, että kuinka hyvin sisustustekstiili/esine/huonekalu sujahtaa osaksi kodin nykyistä sisustusta. Nämä uutuudet soljahtivat meidän olohuoneeseen erittäin luontevasti ja näin sain luotua olohuoneeseen pientä piristystä kolmeen eri nurkkaukseen.

Olohuoneen sohvannurkkaan lisäsin ihanan samettisen ja pehmeän Isac-koristetyynyn*. Sen oljenkeltainen sävy on sellainen, johon olen ollut ihastunut jo pitkään, eikä tuo ihastus näytä laantuvan millään. Koristetyynynpäällinen on kuin luotu pariksi kotoa jo ennestään löytyvälle valkoiselle Annon samettityynylle – ne ovat kuin samaa sarjaa. Tykkään nimenomaan tällä tavalla yhdistää eri muotoisia koristetyynynpäällisiä toisiinsa: toinen on pitkulainen ja toinen vakio 50×50 cm kokoa.

Olohuoneen pöydällä on viehättävä pieni kynttilänjalka, jonka olen myös aikoinaan ostanut SisustEllen-liikkeestä. Pidän kovasti sen vähän raffista ilmeestä. Kynttilänjalka on mustaa valurautaa.

Vastapäätä edellisissä kuvissa näkyvää sohvannurkkausta on meidän valtava Howard-tyylinen laiskanlinna raheineen. Tätä nurkkausta somistin pyöreällä Molly-koristetyynyllä*. Se löytää kivasti parin viereisestä Nordalin valaisimesta, jonka olen senkin aikoinaan hankkinut SisustEllen-liikkeestä. Ajattelin käyttää pyörää tyynyä myös istuinalustana ruokapöydän Bertoia-tuolissa, mutta on se kiva näin koristetyynynäkin.

Kurkistetaan vielä toiseen sohvannurkkaan. Meidän toinen sohvamoduli sijaitsee olohuoneen isojen ikkunoiden edessä ja siihen kokosin vähän värikkäämmän yhdistelmän. Koristetyynyt ovat sekalainen setti lemppareita, jotka ovat oikeastaan aina esillä olohuoneessa. Uutta on kaunis, vähän korallinpunainen Rut-torkkupeitto*. Olen jo pitkään haaveillut jostain tämän sävyisestä piristyksestä olohuoneeseen ja SisustEllen-verkkokaupastahan se löytyi!

Mikä näistä kolmesta on sinun lempparisi? Jos haluat voit osallistua vielä 50 euron arvoisen lahjakortin arvontaan SisutEllen-verkkokauppaan. Tuo arvonta on käynnissä Instagram-feedissäni sunnuntaihin 10.5.2020 klo 00.00 saakka, joten klikkaa vielä sinne!

Author

6 Comments

  • Suvi M Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Tykkään kyllä näistä uutuuksista kovasti.

 1. Upean harmonisia yhdistelmiä 🙂
  mistäs nuo kauniit sohvapöydät (ilmeisesti kaksi vierekkäin) on?

  • Suvi M Reply

   Mukava kuulla! 🙂 Sohvapöytinä on kaksi HAY:n Tray-pöytää, joihin olen vaihtanut marmoripalat kansiksi.

 2. Hei!
  Et tietenkään julkaise tätä , koska kaikkien kommenttien on mielestäsi oltava sinua kehuvia. Taas yksi syy, miksi pidän sinua pelkästään ärsyttävänä.
  Kotisi on vanhanaikainen, ja juuri sinun tapasi sujauttaa uusi sopimaan edelliseen, sen sellaisena myös pitää.
  Ihmettelen miten kukaan jaksaa sinua seurata, mutta kaipa Suomesta juntteja löytyy, jotka eivät paremmasta ymmärrä.

  • Suvi M Reply

   Voi Leea…vai Johanna? Ei sinun tarvitse seurata minua jos ärsyttää. Minua ei haittaa se, mitä ajattelet kodistani. En sisusta sitä sinua varten. Minulle tärkeintä on ajattomuus, enkä halua uusia koko kodin sisustusta trendien muuttuessa – se ei edes olisi nykyaikaista, vaan se jos mikä on vanhanaikaista. Mutta ei meidän kannata kiistellä. Seuraa mielellään muita blogeja, joista pidät enemmän. Toivottavasti sinulla on parempi olo, kun sait tämän minulle kertoa. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.