Vaihdoin sohviin harmaat päälliset jo jonkin aikaa sitten ja samalla koristetyynynpäällisetkin piti miettiä uusiksi Nyt otin esille anopin kutomat neuletyynyt sekä Linumin valkoisen samettityynynpäällisen ja pellavatyynynpäällisen. Ne ovat kivan pehmoiset näin syksyllä. Toisen sohvan nurkkaan asettelin Afroartin pilkullisen tyynyn. Olohuoneen sisustuksessa vallitsee nyt hyvin hillitty värimaailma – olen selvästi ihastunut tällaiseen pehmeään tyyliin pelkistetyn modernin tyylin vastapainoksi.

eames_rar

olohuone_syksy

IMG_1689

phrena

IMG_1695

livingroom

IMG_1687

asetelma

tarjoiluvaunu

Voi että tuo tarjoiluvaunu jäi selkeästi kaipaamaan harmaata Leimu-valaisinta! No mutta pitää miettiä uudestaan omien valaisimien paikkoja ja katsoa jos tähän tarjoiluvaunuun löytyisi jokin sopiva. Ja onhan minulla se pieni meripihkan sävyinen Leimu… Maljakossa olevat heinät ovat muuten meidän pikkuneidin poimimia. Minä olen ollut vähän laiska rikkaruohojen kitkemisessä, joten meidän tyttösellä riittää ”kukkia” poimittavaksi ihan omasta pihapiiristä.

Kuvissa olohuoneen pöydän päällä olevat liljat viehättivät minua kaupassa hennolla tumman lilalla värityksellään. Arvelin, että kukista saattaisi tulla tähän seesteiseen värimaailmaan sopivat. Kuinka väärässä olinkaan: kukat kirkuvat nyt täällä vahvassa pinkin sävyssä kuin tropiiksissa! Eli se siitä seesteydestä…

Translation: Small changes in our living room for a cosier look for the autumn.

Author

15 Comments

  1. Kauniita kuvia. =) Ja vähänkö nauratti tuo Lilja kommentti. Ostin itse myös samansävyisiä Liljoja samoissa ajatuksissa ja ei ihan vastannut odotuksia kukkien auettua. =)

    • Heh, juu oli vähän eri mielikuva siitä, minkä värisiä liljojen oletti olevan. 🙂 Kauniitahan ne pinkitkin olivat, mutta ei ehkä sopivimpia tähän sisustukseen ja vuodenaikaan…

  2. Ihania kuvia ja kaunis, levollinen tunnelma. Oman pihan tuotokset maljakkoon ovat aina parhaita =) Ja tuo Artekin palli juuri tuossa värissä…. rakkautta ensi silmäyksellä! Olisi juuri meidän kotiin kuin piste i:n päällä, siis hankintalistalle! Noihinkin tulee vähän niin kuin himo… Näkisin niitä useampi omassa kodissani, mätsäävissä värisävyissä. Todella kaunis muuten tuo mattonne olohuoneessa.

    • Kiitti kivasta palautteesta! 🙂 Minustakin itsepoimitut kukkaset ovat parhaita. Ja nuo Artekin jakkarat ovat niin käteviä! Meillä on toinenkin (koivua), joka on kulkeutunut lapsuudenkodistani saakka. Jakkarat seilaavat ympäri kotia käyttötarkoituksen mukaan: välillä ne ovat istuimina ja välillä sivupöytinä.

  3. Moikka! Asustelet kyllä aika ihanassa kodissa 🙂 Kelpaisi mullekin! Olet varmaan jossain jo sata kertaa maininnut, mutta mikäs mahtakaan olla tuo olohuoneesi matto? Se on aika hieno 🙂 Kiitti jo etukäteen!!

    • Jep, olohuoneen matosta kysytään usein (lähes aina, kun se näkyy kuvissa). Mutta eipä se mitään, mielelläni vastailen. Matto on Linie Designin ”Asko mixed”. Tuolla oikeassa sivupalkissa on linkit usein kysyttyihin kysymyksiin ja sieltä löytyy tarkempaa tietoa tuosta matostakin. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.