Kirjoittelin aiemmin terassisuunnitelmasta, jonka suunnittelin Asuntomessujen ja Deko-lehden järjestämään kilpailuun. Kilpailun äänestys on nyt alkanut Facebookissa ja voit käydä äänestämässä omaa suosikkiasi aina 18.6. saakka. Kisassa on mukana kahdentoista bloggarin suunnitelmat.

oleskelutila

poytaryhma

kuistilla

Omassa suunnitelmassani halusin keskittyä ajattomuuteen ja siihen, että valitsemani kalusteet olisivat mahdollisimman monikäyttöisiä: niitä voi yhdistellä keskenään eri tavoin ja monet kalusteista sopivat yhtä hyvin myös sisätiloihin. Kalusteiden käyttöaika pitenee jos ne ovat ajattomia ja monikäyttöisiä, mikä tekee hankinnoista myös ekologisempia. Halusin myös hämärtää ulko- ja sisätilojen välistä eroa suunnittelemalla oleskeluryhmästä mahdollisimman ”olohuonemaisen”. Tarkempi sepustus luettavissa postauksesta ”Ajaton ja monikäyttöinen terassikalustus”.

Mutta käykäähän katsomassa kaikki suunnitelmat tuolta Facebookista ja äänestäkää suosikkianne!

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan kilpailutyöt ja äänestämään suosikkiasi:

<<< Klikkaa tästä terassikisaan >>>

Kolmen eniten ääniä saaneen työn joukosta Asuntomessujen ja Deko-lehden raati valitsee voittajaidean, joka toteutetaan Asuntomessuille. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan palkintoja, mm. 300 euron lahjakortti Vepsäläiselle.

Translation: I took part in a competition where we had to design the decor to a terrace for a house that is showcased in the Finnish Housing Fair this year. This is my design plan. People can now vote their favourite on Facebook.

Author

6 Comments

  1. Pidän kovasti sinun suunnitelman elementeistä. Tuotteita, joita olen itse miettinyt mökille, en tosin terassikalusteeksi, vaan mökkiin sisälle 🙂 Monet valitsemistasi tuotteista voi hyvin tuoda talven tullen sisällekin. Erityisen ihastunut olen tuohon Pappelinan mattoon, kapeaa versiota sovitan mökkikeittiöön. Ulkonäkö miellyttää, mutta sen lisäksi puhtaana pitämisen helppous on olennainen juttu.

    • Kiva kuulla! 🙂 Helppohoitoisuus on minustakin tärkeä seikka. Etenkin ulkokalusteissa, kun pitää pyyhkiä siitepölyjä ja roskia pois. Pappelinan pienemmän maton saa kätevästi pestyä pyykinpesukoneessa. 🙂

  2. Raikkaita klassisia tuotteita ja värejä, jotka kestävät hyvin aikaa. On mukavaa, että valaistus saa kunnon piristysruiskeen tässä suunnitelmassa. Pidän.

    • Olen samaa mieltä. Makuja on monia, mutta ehkä perinteinen polyrottinki on kuitenkin useimpien mieleen… Mietin, että ehkä sileä sohva olisi helpompi pyyhkiä ja irtotyynyt kätevämpi pestä…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.