Tarjoiluvaunut tuntuvat olevan tällä hetkellä kovin suosittuja sisustuksessa. Olen tässä makustellut sitä tuunaamaani Ikean tarjoiluvaunua ja uskon, että se jää sisätiloihin. Sijoitin tarjoiluvaunun siihen ”tyhjään kulmaukseen”, josta olen usein blogissani maininnut ja juuri tuohon kohtaan, nojatuolin läheisyyteen tarjoiluvaunu sopiikin oikein mainiosti! Olen sisustuslehtien suurkuluttaja, joten nyt ratkesi korkeiden kaatuilevien lehtipinojenkin ongelma, kun kasasin lehdet pinoiksi tarjoiluvaunuun. Muuten, uusimmassa Divaanissa oli kattava juttu erilaisista tarjoiluvaunuista.

vindalso_tarjoiluvaunu

divaani_tarjoiluvaunussa

tarjoiluvaunujuttu

Jos minusta tuntuu siltä, että kaipaan lisäinspiraatiota sisustukseen, otan muutaman sisustuslehden lehtipinoistani ja istahdan sohvannurkkaan selailemaan niitä. Se on minusta varmin tapa inspiroitua ja alkaa kehittelemään uusia sisustusideoita. Paljon inspiraatiota saan myös laadukkaista sisustusblogeista – lehdet ja blogit täydentävät toisiaan.

divaanitarjous

Haluan vinkata teille vielä Divaanin kevättarjouksesta, jolla saa 5 numeroa Divaania edulliseen 19,90 euron hintaan (norm. 36,90 €). Ja bonuksena saat ihastuttavan L’occitanen tuotepaketin, johon kuuluu kasvovoide, käsivoide, seerumi sekä huulirasva.

loccitane_lahja

Vielä ehdit hyödyntää tämän kevättarjouksen ja pääset nauttimaan Divaanista sopivasti kesäpäivinä.
Tilaamaan pääset tästä linkistä:

tilaa_divaani

Blogiyhteistyo

Author

4 Comments

  1. Hei Suvi! Minä kuulisin mielelläni kokemuksia keittiönkaappien ovista. Mielessä myös mattavalkoiset vetimettömät ovet. Onko teillä ovissa pomppu/kouru/joku muu systeemi ja mitä olette tykänneet? Tuleeko helposti sormenjälkiä mattapintaan? Olisiko mahdollista saada postaus aiheesta?

    Kiitos jo etukäteen!

    • Meillä ei varsinaisesti ole mattapintaiset ovet, vaan ihan perusovet. Ei mattaa tai korkeakiiltoista. Tämä siksi, että järkeilin perusovien olevan ajattomin valinta, jossa trendivirtaukset eivät heijastu. Ehkä voisin kirjoitella tästäkin tarkemmin erikseen kuvien kera, niin voisin paremmin havainnollistaa muutamaa seikkaa. Tästä ovat nimittäin muutkin kyselleet…

      Puhdistus ei minusta ole sen hankalampaa tai helpompaa kuin muissakaan ovissa.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.