Kivoja sisustusjuttuja voi löytää mistä tahansa. Täytyy vain pitää silmät auki. Eräänä iltana kauppakassista löytyi tämä kakkonen (presidentin vaalit meni jo – tämä ei liity siihen mitenkään). Mankku oli napannut numeron mukaansa Prismasta kahdella eurolla. Numero on taottu raudasta ja se on väritykseltään ruskeanmusta. Vielä ei olla kiinnitetty sitä paikoilleen, sillä meillä on ulkoseinässä pieni, metallin värinen kakkonen – tämä erottuu ainakin paremmin.

Pakko vielä palata alkusanojeni teemaan: löytöjä voi tehdä mistä tahansa, mutta kannattaa myös katsella asioita uudelta kantilta. Miten voisit käyttää jotain ihan toiseen tarkoitukseen luotua esinettä sisustuksessa, tai miten voisit itse kehitellä siitä jotain uutta. Tapasin eilen joukon inspiroivia sisustusbloggareita ja nyt mielessä pyörii jos jonkinlaiset ideat ja kehitelmät. Tämä talonnumero sopisi myös kodin sisälle, esim. osaksi jotain asetelmaa.

Author

25 Comments

 1. hieno! Minkä kokoinen tuo on? Kun näin kuvan ajattelin, että onpa hieno iso kakkonen (korkeus mielestäni 1 m!), mutta eihän se välttämättä olekaan niin suuri….

  • suvi m Reply

   Numero on n. 20 cm korkea. Jännä, että kuvittelit sen niin suureksi. Mutta eihän tuosta kuvasta kyllä mitenkään hahmota kokoa.

   • No, ehkä liiottelin vähän tuon metrin kanssa, koska iso on usein kaunista :). 20 cm:lle on helpompi keksiä sijoituspaikka…

 2. Hei, tuohan näyttää tosi kivalta! Taidanpa poiketa Terraan, siellä voisi olla samoja…

 3. Hei! Olen seurannut blogiasi jo jonkunaikaa, ja mieleeni on tullut useasti seuraava kysymys, johon toivoisin vastausta.:)
  Onko kaikki kotisi tuotteet omianne, vai mainostatteko Sisustuksen koodia tämän blogin kautta? On ruvennut siltä hieman vaikuttamaan.

  • suvi m Reply

   Kyllä kaikki kotimme huonekalut ovat omiamme ja itse ostettuja ellei toisin mainita. 🙂 Tämä on meidän koti, eikä mikään esittelytalo. 😀 Postaukset, jossa esiintyy blogin kautta saatuja tuotteita, on merkitty tunnisteella ”kampanja”. Pääosin ne ovat tuotteita, joita olen saanut Houm-verkkokaupasta. Koodin tuotteet olemme ihan omilla rahoilla ostaneet. 🙂 Sivupalkissa on Koodi merkitty yhteistyökumppaniksi, sillä se on siskoni liike ja luonnollisesti esiintyy aika paljon blogissani. Jos teen Koodiin liittyvää blogiyhteistyötä, on se merkitty tunnisteella ”yhteistyö”. Valitettavasti nuo tunnisteet näkyvät tällä hetkellä vain sivupalkissa, mutta ovat kyllä tulossa näkyviin blogitekstienkin yhteyteen niin kuin blogeissa on tapana.

 4. Olisiko se sitten ollut järjettömän vaarallista jos sinut olisi tuon numeron kautta yhdistetty taitavaan, humaaniin Haavistoon??? :-O jos numero olisikin ollut 6 olisitko selitellyt samoin..tuskin. Ikävän maun jätti tuo selittävä kaneettisi.

  • Voi hyvänen aika, tuota ei ollut tarkoitettu yhtään noin niin kuin ymmärsit! Voin ihan kertoa, että äänestin kyllä Haavistoa. 😀 Mutta luulen, että osaa ihmisistä alkoi ärsyttää se nro kakkosten viljely nettimaailmassa; lähinnä viittasin siihen.

   • Huoh… Kiihko-haavistolaisia riittää näköjään kommentoimaan tännekin… Menkää jo itseenne 😀 Suvi, eikä sun tod. olis tarvinnut kertoa ketä äänestit 🙂

 5. Hieno kakkonen! Mäkin ajattelin heti sitä johonkin asetelmaan, mutta olen kyllä miettinyt sitäkin, että talojen numerot on merkitty usein tylsästi ja liian pienellä. Joten hyvä löytö! Sun miehelläsi on hyvä maku 😉

  • suvi m Reply

   Ajattelin väkertää tuon vielä johonkin asetelmaan ennen kuin laitetaan se ulkoseinään kiinni. Ja olen samaa mieltä siitä, että talonnumerot ovat usein aika pieniä ja huomaamattomia. Ja tietysti siitäkin pitää olla samaa mieltä, että mun miehellä on hyvä maku. ;D

 6. Okei 🙂

  Olen pahoillani kun vedin herneen nenään..jotenkin vain pelottaa kylmän oikeistolaisuuden nousu. 😉

  Se nyt ei, myönnettäköön, kuulu ollenkaan tänne sisustusblogimaailmaan sinällään ja sinun blogisi on aina ollut ihanan lämpöinen ja maanläheinen vaikka puitteet ovatkin upeat. 🙂

  • suvi m Reply

   Ymmärrän kyllä mitä tarkoitit. On hienoa, että ihmisillä on tunteet ja he kertovat rohkeasti mielipiteensä. 🙂

 7. mä ostin just samanmoisen mutta seiskan.. ja talon ulkoseinään sekin on menossa. Kahdella eurolla honkkarista. Kaseja ja nollia oli vielä.

 8. ostinpas itsekin juuri samanlaiset numerot (samaisesta Prismasta) ja meillä ne pääsee olohuoneen seinälle… 🙂

 9. Pingback: PARI ASETELMAA | Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.