kesakuun_ihanuudet

Kesän alussa tekee mieli uudistaa vaatekaappia. Ainakin asusteiden osalta. Poimin kollaasiin parit lempparikenkäni, jotka tilasin & Other Stories:lta. Maijakin näytti ihastuneen noihin teräväkärkisiin mokkakenkiin. & Other Stories-verkkokaupasta löytyi myös budjettivaihtoehto Celinen laukulle, jota ihastelin helmikuussa. & Other Stories -nahkalaukku on käännettävä: se on toiselta puolelta musta ja toiselta sininen. Pitkään minulla oli selaimessa auki myös Balmuirin nettikaupan sivu ”Milan” huivista ja ostopäätös vahvistui, kun näin tämän kauniin huivin Lauralla. En malttaisi odottaa, että huivi saapuu perille!

Kodin osaltakin ajatuksissa ovat pyörineet ns. koti-asusteet, etenkin verhot. Tekisi mieli laittaa olohuoneen kattoon verhokisko ja kaivaa pellavaverhot esiin kaapista. Sitten olen miettinyt myös mattojuttuja. Olen googlettanut lähinnä erilaisia juutti- ja vesihyasinttimattoja – sellaisen haluaisin terassille. Joitakin vaihtoehtoja näytti löytyvän ainakin Ikeasta ja Anttilasta/Kodin 1:stä.

Olen myös luopumassa ylimääräisestä tavarasta. Osallistun nimittäin sunnuntaina Kokkolan Kirkonmäki-Isokylä Kirppis Race -tapahtumaan. Huomenna alan kasata kirppistavaroita yhteen ja voi olla, että vilautan täällä bloginkin puolella mitä olen myymässä. Ehkä nähdään sunnuntaina!

Translation: Some of my favourites for the summer.

Author

4 Comments

  1. Onpa ihania kenkiä ja laukku. Hyvää piristystä perjantaihin… Mukavaa viikonloppua!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.