Sunnuntai. Eli meitsin pyykkipäivä. Sillä välin, kun pyykit pyörivät koneessa ja kuivausrummussa ajattelin käydä läpi viikonlopun kuvasaldoa. Olen ottanut viikonlopun aikana yli 300 kuvaa, joten jonkin verran on karsimista ennen kuin päätyvät blogiin saakka. Enkä sitten äsken malttanut olla kuvaamatta vielä niitä vihdoin kotiuttamiani leinikeitä.

kevainen_oh

leinikkiasetelma

leinikit_poydalla

leinikit_ruokailutilassa

On taas paljon kotoisempaa, kun olohuoneessa on asetelmia ja muutama koristetyyny. Pitäisi vielä miettiä tauluasetelmat uusiksi. Keväinen, heleä värimaailma houkuttelisi juuri nyt.

Huomasin, että minulla on tosi monta isoa ja pientä maljakkoa – mitään sopivaa maljakkoa siltä väliltä ei juurikaan löydy. Nämä leinikit asettelin erilaisiin pikkumaljakoihin: yksi on mehupullo, labrapullon mallinen vaasi on oikeasti Pentikin oliiviöljypullo ja tuo pienin on Iittalan Kivi-tuikku. Nyt tuntuu olevan kovin suosittua asetella kukat nimenomaan tällä tavalla moneen erilliseen pieneen maljakkoon. Se näyttääkin oikein kivalta.

Sain muuten tuon yhden katkenneen leinikin kaupanpäälliseksi. Vaaleanpunaisia neilikoita oli kukkakaupassa vain kaksi ja toinen oli juuri tuo katkennut. Loput olivat voimakkaan oransseja, mutta valitsin niitäkin kaksi kappaletta hennoimman sävyisinä. Sulautuvat ihan nätisti yhteen noiden vaaleanpunaisten leinikeiden kanssa. Voi kunpa täälläkin myytäisiin leinikeitä oikein kimpuissa kuten tulppaaneja! Olin Adalminan Instagramista havaitsevinani, että Tukholman kukkakaupoissa sellaisia kimppuja oli vaikka millä mitalla.

 

ELLOS-ARVONNAN VOITTAJA

Sophisticated_palkinto_voittaja

Ja vielä lopuksi: Ellos Sophisticated-sarjan voittajakin on nyt selvinnyt. Random.org arpoi voittajanumeroksi kommentin nro 298, joka kuului Hannalle: ”Ihana setti! Oikein harmoninen!”. Oikein paljon onnea sinulle! Ja kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille! On kiva lukea teidän kommenteista, että keväinen sisustusinnostus on vallannut monen mielen.

Author

8 Comments

  1. Ai että miten nättiä ja oikein rauhallisen näköistä! 🙂 Kivalta näyttää myös maljakot ja miten hyvä idea tuo kivituikku maljakkona, täytyy kokeilla itsekin samaa!

    • Voi kiitos! 🙂 Leinikeissä ei ollut paljon valinnanvaraa, täytyi ottaa ne, mitä oli saatavilla. Onneksi oli myös hillityn värisiä (loput olivat voimakkaan oransseja).

    • Kovin on hempeää juu. On aina mukava ilahduttaa jotakuta arvontavoitolla. Itse en ikinä voita arvonnoissa…

    • Sattui hyvä säkä, että oli vielä muutama kauniin värinen leinikki jäljellä. Loput olivat sitten niitä kirkkaan oransseja…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.