Surffailin pitkästä aikaa ruotsalaisten kiinteistövälitysfirmojen sivuilla, joiden parhaat kuvat päätyvät usein sisustusblogeihin. Näissä kuvissa minua viehättivät Svenskt Tennin tekstiilit, peikonlehti sekä ullakkoasunnon fiilis. Itse en olisi kuitenkaan asetellut sohvatyynyjä yhteen sumppuun tuonne sohvannurkkaan, vaan olisin laittanut muutaman parin tyynyn ryhmän sohvan molempien modulien keskiosaan. Mutta tuossa lähikuvassa näyttävät sohvatyynyt kauniilta tiiviissä ryhmässä.

Viherkasvit ovat nyt taas entistä suositumpia sisustuksessa. Ne tuovatkin kivasti pehmeyttä ja lämpöä kaiken tyylisiin sisustuksiin. Muistan, kun joskus 2000-luvun alussa oli trendikästä laittaa yksi peikonlehden oksa maljakkoon. Minäkin kävin usein kukkakaupassa kyselemässä yhtä peikonlehden oksaa ja siellä aina vähän kummasteltiin sitä. 😉

Ai niin, kyllä blogissani käynnissä olevaan Block-valaisimen arvontaan voi osallistua, vaikka ei olisikaan profiilia Facebookissa. Linkitä tällöin arvontapostauksen kommentissa vain lempituotteesi Länna Möbler -verkkokaupasta. Ja ei hätää jos kommenttisi ei heti tule näkyviin; osa arvontakommenteista jää nimittäin linkkien takia kommenttivahdin haaviin ja käyn ne kyllä hyväksymässä, jolloin ne tulevat näkyviin.

 

Photos: Alexander White Fastighetsmäkleri

Author

2 Comments

  1. Kaunis asunto! (Kuin on myös teidän koti!) 🙂
    Osaatkohan Suvi kertoa miltä merkiltä löytyvät nuo kuvissa näkyvät siksak-kuvioiset tyynyt ja tarjotin?

  2. Minulla on ihan sellainen aavistus, että siksak-kuvioiset tyynyt, samoin kuin tarjotin, olisivat H&M Homen valikoimasta. Mutta en ole ihan 100% varma.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.