aurinkomakkarissa

Tästä päivästä voi sanoa ettei se mennyt yhtään suunnitelmien mukaan. Monesti ajatellaan, että tuollainen sanonta tarkoittaa jotain ikävää, mutta tässä tapauksessa se on juuri päinvastoin. Heräsimme aamulla jo ennen seitsemää (Viivi-kissan herätyksestä, joka on ihan toinen juttu se) ja päätettiin ettei jatketakaan unia. Aamukahvia siemaillessa selailin huvikseni matkatarjontaa. Lomamatka on ollut mielessä jo pitkään, mutta kovin vakavasti ei olla lomasuunnitelmia tehty. Sopiva kohde sattui kuitenkin eteen ja vielä meidän budjettiin sopivalla hinnalla, joten matka on nyt sitten varattu! Niin mahtavaa!

Päivä meni muiltakin osin eri tavalla kuin olin suunnitellut, sillä jäinkin kotiin ottamaan stailauskuvia (jotka näette ensi viikolla) ja peruin yhden toisen menon. Oikein hyvä päätös sekin, sillä muuten olisi ehkä matka jäänyt varaamatta ja viikonlopusta olisi muutenkin tullut liian kiireinen.

Sama tarina on oikeastaan tällä kuvalla. Sitäkään en ollut suunnitellut mitenkään etukäteen. Huomasin vain viime torstaina kuinka kauniisti aurinko paistoi meidän makuuhuoneeseen ja napsasin äkkiä kuvan Instagramiin. Nyt se pääsi tähän postaukseen viestimään siitä, että onneksi kaikki ei aina mene suunnitemien mukaan ja on mahtavaa heittäytyä hetkeen!

Voit seurata blogiani Facebookissa / Bloglovinissa / Blogipolussa.

Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

Author

6 Comments

 1. Kuulostaa kivalta 🙂 Ex temporee matkat parhaita. Varmaan kuullaan mihin ootte suunnistamassa, täällä odotetaan sitten matkapostausta mielenkiinnolla. Kivaa lauantaita sinne etelään!

  • suvi m Reply

   Olen samaa mieltä, että ex tempore -matkat ovat parhaita! Innostus säilyy yllä, eikä tarvitse odotella matkaa liian kauan. 😀 Jos liikaa miettii ja jahkailee, niin minulla ainakin innostuskin silloin lopahtaa.

   Saa nähdä teenkö matkapostausta ollenkaan. Ajattelin olla reissussa ihan rennosti ilman postausajatuksia.. 😉

 2. Oikea onnenhetkikuva♥

  Yllätysmatka olisikin täydellinen piristys arkeen.

  • suvi m Reply

   Sattumalta osui tämä kuva hyvin tähän saumaan. 🙂 On aivan mahtavaa päästä lämpimään!

  • suvi m Reply

   Valojen ja varjojen kuvaaminen on minusta ihanaa! Tykkään seurata millaisia varjoja seinille muodostuu ja miten valo siivilöityy huoneisiin eri vuodenaikoina. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.