Mukavaa maanantaipäivää! Sisustusuutiset siirtyivät maanantaille, sillä podin eilisen illan ikävää migreeniä. Onneksi voin jo paremmin ja ruutuakin voi taas katsella. Kurkistetaan siis viime viikon sisustusuutisiin.

tigerin_uutuudetPhotos: Tiger

Kodin pienesineisiin, säilytytykseen sekä askarteluvälineisiin keskittyvä Tiger tuo kevätuutuuksia myymälöihin. Uutuuksista kivoimpia olivat minusta kollaasiin poimimani amppelit, kannellinen säilytyskori sekä viirit. Lisäksi uutuusmallistoon kuuluu säilytyspurkkeja, kukkaruukkuja, muovimattoja sekä astioita. Tuotteet ovat myynnissä Tiger-myymälöissä huhtikuun ajan.

ByMay-Hexagon-NudePhoto: Photowall

Ruotsalainen Photowall tuntuu lanseeraavan uusia tapettimallistoja vähän väliä. Nyt heiltä ilmestyy Fragments-mallisto, joka on toteutettu yhteistyössä ruotsalaisen designduon By Mayn kanssa. By May suunnittelijat Maria Bergström ja Johanna Örn luovat graafisia, leikkisiä muotoja, joissa on harkittuja detaljeja – se on duon tunnusmerkki.

By Mayn mallisto Fragments leikittelee väreillä, muodoilla ja kontrasteilla. Designduo on saanut inspiraatiota kierrätetyistä designeista. ”Haimme tähän mallistoon inspiraatiota vanhoista kuvioistamme ja väriyhdistelmistämme. Luonnosteluvaiheessa ylijääneistä paperipaloista ja leikkeistä saa joskus aikaan jotain todella hienoa”, By Mayn Maria Bergström kertoo.

Fragments-mallistoa on saatavana yksinomaan Photowallilta, ja se sisältää viisi kuvaa, joista kahdesta on saatavana kaksi värivaihtoehtoa. Kuva-aiheita voi tilata mittojen mukaan tapetteina hintaan 37 euroa/neliö.

sandbergSiri412-68interior-1037x1400Photo: Sandberg

Myös Sandberg on julkaissut uuden tapettimalliston nimeltään Flora Sandbergica. Mallistoon kuuluu 18 romanttista kukkakuosia. Kauniisti stailatut kuvat ovat stylisti Sarah Widmanin käsialaa.

IKEA_VALLENTUNA_3_sitssoffa_med-sang_Orrsta_ljusgraPhoto: Ikea

Ja lopuksi muutama sananen Ikean uutuuksista, joita tuntuu riittävän lähes jokaiselle viikolle. Keväällä myymälöihin saapuu mm. kuvassa näkyvä moduleista koostuva Vallentuna-sohva, johon saa vuodesohvamodulin. Onpa moduleiden sisään mahdollista säilöä myös esim. petivaatteita. Muita uutuuksia ovat mm. Fakse-matto, Birket-tekstiilimallisto, Hindö-puutarhapöytä, Norraryd-pinnatuoli sekä Sanning-posliiniastiat. Lisää kuvia uutuuksista voi kurkata vaikkapa Inredningshjälpen-blogista.

Nyt minä alan valmistella seuraavaa postausta, jossa on luvassa ihastuttava arvonta. Pysykäähän siis kuulolla lähipäivinä!

Translation: Interior design news of last week. Spring novelties from Tiger. New wallpaper collection from Photowall and also from Sandberg. And also new products from Ikea.

Author

3 Comments

  1. Näistä mielenkiintoisin uutuus on ehdottomasti tuo Ikean moduulisohva. Ilmeisesti vaihtoehtoja on lukemattomia, mitä minä ymmärsin?

    • suvi m Reply

      Kyllä, minäkin ymmärsin että saatavilla on erilaisia moduleita. Täytyy jäädä odottelemaan tarkempia tietoja. 🙂

  2. Heippa, sun blogin aika on vasta maaliskuulla, satuin huomaamaan tuosta arvontapostauksesta.

    Hyvää joulunaikaa!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.