auringonsateet

olohuone_aamulla

auringonsateet_oh

aamupala

keittiossa

makkari

Täällä on tänään herätty aikaisin, mikä on aika poikkeuksellista vapaapäivälle. Puuro on syöty ja pojat katselevat formulan aika-ajoja. Pikkuneiti innostui leikkimään vauvanukeilla pitkästä aikaa. Minä hörpin aamukahvin hitaasti ja nautin aamuauringonsäteistä sisällä. Ihan vielä en tarjennut mennä terassille, vaikka aurinko paistaakin kauniisti. Luvassa on rauhallinen viikonloppu ilman mitään suuria suunnitelmia. Tai no, minä meinasin vähän stailata ja ottaa kuvia. Niistä sitten myöhemmin lisää.

Mukavaa viikonloppua!

Translation: The morning sun. A weekend without any big plans. Have a great one!

Author

7 Comments

 1. Ehdin kävästä jo n. 6km aamulenkillä, jos nyt nauttis kahvin ja sit siivois. Ilta vietetäänkin häissä, joten korot kattoon. Ihanaa viikonloppua teille.

  • Oletpas ollut reipas! Ollaan monesti Mankun kanssa puhuttu, että pitäisi joku aamu lähteä lenkille, mutta vielä ei olla saatu aikaiseksi. ;D Mukavaa sunnuntaita sinne!

  • Onpa mukava kuulla! 🙂 Olin itse asiassa valinnut kuvien sekaan myös yhden sellaisen kuvan, jossa pikkuneiti leikki nukeilla ja iskä ja poika näkyivät taaempana, mutta en sitten rohjennut julkaista sitä. En niin kauhean mielelläni laita lasten kuvia nettiin, varsinkaan enää kun he alkavat olla isompia.

 2. Hei mikä tuo teidän olohuoneen matto on? Mistä ostettu?
  En jaksa lähteä selailemaan josko jossain olidit maininnut. 😉

 3. Löysinkin jo vastauksen.
  Vähän aikaa kun selailin. 🙂
  Tuo olisi meille aivan huikea! 🙂

  • Hyvä, että löysit jo vastauksen! Usein vastaukset löytyvätkin nopeampaa vaikkapa hakusanalla (sivupalkissa on hakukenttä) tai sitten sieltä usein kysytyistä kysymyksistä. 🙂 Minulla saattaa vastaaminen joskus kestää…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.