Kaupallinen yhteistyö: Biskophides

*tuotteet saatu

Meille vapaa-ajan koti Villa Fregatti ei ole vain kesämökki, vaan aiomme viettää siellä aikaa ympäri vuoden. Näin talvella sisustusta on tarpeen höystää lämmikkeillä ja kotimaiset lampaantaljat ovat juuri se mitä mökki kaipasi. Kauniin kattauksen äärelle on mukava istahtaa lämpimän lampaantaljan syleilyyn.

Biskophides on tunnettu kotimaisista, vastuullisesti tuotetuista lampaantaljoista

Täällä meiltä Kokkolasta löytyy monipuolisia sisustusalan yrityksiä. Aiemmin kirjoittelin Gedigon upeista tuotteista ja nyt haluan esitellä teille tarkemmin Biskophidesin, joka keskittyy erilaisiin nahkatuotteisiin. Yritys on tunnetuin upeista, vastuullisesti tuotetuista suomalaisista lampaantaljoistaan, jotka ovat kromittomia eikä niitä ole värjätty. Biskophidesin valikoimasta löytyy myös kauniita sisustustuotteita: uutuutena dinnerisetti, jonka ympärille pääsin toteuttamaan jouluisen kattauksen.

Kasviparkitusta suomalaisesta nahasta valmistettuun dinnerisettiin kuuluu tabletti, lasinalunen sekä lautasliinarengas. Kasviparkittu nahka on viehättävä materiaali, sillä se tummenee kauniisti ajan kuluessa – toki nahka näyttää upealta myös näin vaaleana, aivan uutena. Meillähän on mökillä myös Hakolan Noma-nojatuoli samanlaisesta kasviparkitusta nahasta. Nahka on hieno luonnonmateriaali, joka oikein käsiteltynä kestää pitkään: asiantuntijoiden arvion mukaan nahan elinikä on neljä kertaa pidempi kuin tekstiilien elinikä. Nahkatuotteiden valmistus perustuu elintarvikealan jätteiden kierrätykseen, eikä eläimiä ei koskaan kasvateta nahan takia.

Nahkainen dinnerisetti viimeistelee kattauksen

Biskophidesin dinnerisetti viimeistelee kattauksen niin kauniisti ettei juhlavaa pöytäliinaa välttämättä edes tarvitse. Toki dinnerisettiä voisi käyttää myös yhdessä pöytäliinan kanssa, jolloin tabletti ja lasinalunen suojaavat pöytäliinaa. Nahkaiset lautasliinarenkaat tulivat meille todella tarpeeseen, sillä minulla ei ole ennestään ollut ollenkaan lautasliinarenkaita ja olen aina väkertänyt kangasservetit kiinni jollain naruviritelmällä. Tämän setin osia voi toki ostaa myös erikseen, eli jos sinultakin puuttuu esim. lautasliinarenkaat, onnistuu pelkästään niiden ostaminen Biskophidesilta.

Upeat lampaantaljat täydentävät ruokailutilan tunnelmaa ja tuovat ihanasti lämpöä. Lämpöiset lampaantaljat tulevat lämmittävät, kun mökin sisälämpötila on talvisaikaan pikkuisen viileämpi kuin kotona. Lampaantalja on hengittävä materiaali, joten se on kesällä viileä ja talvella lämmin.

Biskophidesilta löytyy kotimaisia lampaantaljoja kolmessa eri koossa sekä monessa sävyssä ja olikin pulmallista valita niistä mieluisimmat sävyt: kaikki ovat niin ihania! Lopulta valitsin mökille nämä kaksi: toffeenruskean sävyisen ja mustavalkoisen taljan. Pidän molemmista todella paljon, mutta jos pitäisi valita niin etenkin tuo toffeenruskea vei sydämeni. Näiden lisäksi saimme valita vielä upeat taljat kotasaunaan, joten kurkistetaan sinne vielä…

Lampaantaljat olivat juuri se mitä tila oli kaivannut

Meillä on mökillä kotasauna, joka jakautuu tilavaan saunaosaan ja oleskelutilaan. Oleskelutilaa ei sinänsä voi kovin paljon sisustaa: rakenteissa on valmiit penkit ja tilaa hallitsee näyttävä grilli. Kun asettelimme suuret, tummat lampaantaljat paikoilleen, niin tila tuli kertaheitolla valmiiksi. Ihastelimme Mankun kanssa yhdessä lopputulosta – taljat olivat juuri se, mitä kotasaunamme oli kaivannut! Nämä suuret, tummat lampaantaljat ovat Mankun valinta ja hän tykästyi niihin kovasti. Pidän niistä todella paljon itsekin ja voi olla, että lainaan välillä yhtä taljaa sisälle mökkiinkin: suuri, tumma talja näyttäisi upealta myös sisustuksessa!

Biskophidesin lampaantaljat ovat hurmanneet kyllä meidän koko perheen. Toin yhden taljoista kotiin ja eiköhän meidän tyttö napannut sen heti omaan huoneeseen! Täytyy siis käydä pienet neuvottelut, että saan napata taljan osaksi ruokailutilan sisustusta kuten olin suunnitellut. Ja muuten: myös kissat nauttivat taljojen lämmöstä.

Kotimaiset nahkatuotteet ja lampaantaljat sopivat minusta täydellisesti Villa Fregattiin. Voi kuinka odotankaan pitkää joululomaa ja sitä, että pääsemme kiireettömästi nauttimaan mökin tunnelmasta! Biskophidesin tuotteita voi ostaa verkkokaupasta, heidän omasta myymälästä Kokkolasta tai lähi-alueella järjestettävistä erilaisista tapahtumista. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Author

4 Comments

 1. Ihania tuotteita <3 ja lampaantaljat täälläkin suosikkeja, tuovat kivasti lämpöä sisustukseen. Kiva nahkainen kattaus setti ja ihana tyylikäs kattaus <3
  Lampaantaljat ovat täydelliset saunakammarille, iso peukku täältä 🙂
  Oikein reuntouttavaa viikonloppua sinne koko perheelle !!!

  • Suvi M Reply

   Voi kiitos Päivi! <3 Me kaikki tykätään näistä lampaantaljoista kyllä tosi paljon. Ja dinnerisettikin on aivan täydellinen.
   Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne!

 2. Super ihania tuotteita 🙂 <3 Kattauksen värit ja taljat sointuvat hyvin mökkinne värimaailmaan…. niin tyylikästä!! Täytyy varmaan laittaa
  tilaukseen itsellekin. Mistä muuten ovat nuo kattauksen lautaset?

  • Suvi M Reply

   Voi kiitos, ihana kuulla! 🙂 Lautaset ovat Maku-sarjaa.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.