lomalleSe on kuulkaas niin, että meitsillä alkoi tänään neljän viikon loma. Jihuuu! Ja se tarkoittaa sitä, että aion ottaa ihan rennosti ja mennä fiiliksen mukaan koko loman. Blogissa saattaa siksi olla hiljaisempaa, mutta jos oikein innostun, niin saattaa juttuja alkaa putkahdella yhtenään. Eli en lupaa mitään. Katsotaan… No sen voin sanoa, että täydellistä radiohiljaisuutta en kuitenkaan neljäksi viikoksi lupaa.

Oikein mukavia kesäpäiviä kaikille ja kiitos, että olette siellä…tai täällä! 😉

Author

24 Comments

 1. Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa! 🙂 ehtisitkö nopsasti vastaamaan lomatunnelmista mikä on teidän talon julkisivupaneelin koko? Onko se ns. normaalia leveämpää? Ihanan näköinen se ainakin on.

  • Kiitos kiitos. 🙂
   En valitettavasti edes tiedä meidän julkisivupaneelin kokoa. Se taitaa olla Kannustalon omaa “standardia”, Harmajan paneelia. Ehkä leveys selviäisi jostain papereista. Ilmoittelen jos selviää tai käyn mittaamassa huomenna. 😉

 2. Ihanaa lomaa! Kiitti muuten Kalajoki-kuvista. Itse lomailtiin siellä yli viikko viime kesänä ja oli kiva palata sun kuvissasi sinne. Asumme toisella puolella Suomea, joten viikonloppupyrähdykset ei meidän sakilta onnistu :).

 3. Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa! 🙂 Täällä lomaillaan jos ehditään 😉 onneksi kesäillatkin on niin valoisia ja lämpimiä niin tuntuu lomalta.

 4. Jee! Mahtavaa lomaa, nauttikaa!
  Minun pitäisi vielä kolmisen viikkoa kärvistellä töissä, mutta sitten koittaa kesälaitumet myös täällä.

  • Kiitti! Nautitaan varmasti. 🙂
   Taitaa aika monella alkaa loma vasta sitten, kun minulla loppuu…

 5. Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa 🙂 ! Itselläni loma alkaa aika tarkasti kahden viikon päästä, sitä siis odotellessa :).

 6. Hei, ehditkö jossain välissä vinkkaamaan, millä kankaalla teidän sohva on verhoiltu? Jotain sen tyylistä olisi hakusessa sohvaverhoiluun… Aurinkoisia lomapäiviä!

  • Meidän sohvakankaan valmistus on lopetettu, joten sitä ei enää ole saatavissa. Se oli muistaakseni Coral 20. Aurinkoa sinnekin!

 7. Rentoa lomaa sinulle ja koko perheelle! Niin ja kiitos, että olet jaksanut olla siellä:D

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.