Siinä missä monet brändit ovat juuri julkistaneet syksyn kodinmallistojaan, esittelee Marimekko jo vuoden 2019 kevään ja kesän kodinmalliston. Kävin sähköpostiin kolahtaneet mallistokuvat läpi, enkä malta olla jakamatta niitä jo teille. Ennen kuin alamme kohdistaa katsetta liikaa syksyyn, nautitaan vielä näistä kesäisistä tunnelmista.

Marimekko-kodin kevät-kesä 2019 loistaa etenkin kirkkaan vihreissä ja hennon vaaleanpunaisissa sävyissä. Monet lempituotteeni, kuten esim. ihanat maljakot, saavat uuden värityksen ja monet klassikkokuosit näyttävät taas raikkailta muokatuissa sävyissä. Upeasta Urna-maljakosta julkaistaan pinkki versio ja ajaton Unikko-kuosi taipuu sekin pinkin sävyihin. Mini-vaasi saa puolestaan kirkkaan vihreän värityksen, joka sointuu kivasti yhteen malliston uusien kuosien kanssa. Flower-maljakko värittyy hennon vihertävänharmaaseen sävyyn.

Uutuustuotteina nähdään mm. pienempi versio Koppa-kulhosta, Kivet-kuosin koristeltu puinen leikkuulauta sekä hauskat putkityynyt ”Paanu” ja ”Kukkaketo” kuoseissa. Mallistossa on myös kangaskasseja, esiliinoja, meikkipussukoita ja tarjottimia.

Marimekon kevään ja kesän kodinmallisto on saanut inspiraationsa luonnossa valitsevasta positiivisesta energiasta.

”Kevätmallisto tarkastelee luonnossa vallitsevaa energiaa valon ja varjon näkökulmasta. Kevätvalo herättää luonnon sekä sen värit eloon, ja luo kiinnostavan kontrastin valon ja varjon välille. Valon ja varjon kontrasti näkyy malliston väriyhdistelmissä sekä malliston uusissa kuvioissa, jotka toistavat luonnon elementtien maisemaan heijastavia varjoja.” kerrotaan Marimekolta.

Vuonna 2019 Marimekko juhlistaa sen modernin klassikon, Oiva-astiaston, 10-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden Oiva-astioita koristaa juhlava, kullansävyinen reunus. Juhlavuoden tuotteet saapuvat Marimekko-myymälöihin helmikuussa 2019 ja ovat saatavilla rajoitetun ajan.

Mitäs pidätte? Löytyikö uusia suosikkeja? Minä tykästyin Flower-vaasin uuteen hillittyyn sävyyn kuin myös hennon vaaleanpunaiseen Unikko-kuosiin. Tykkään myös Oiva-astiaston kullansävyisistä juhlavuoden malleista.


Translation: Marimekko has already released pictures of their SS2019 home collection.

Kuvat / Photos: Marimekko

Author

4 Comments

 1. Ajatukseni siirtyivät näistä kuvista mökillemme, joka on rakennettu 60-70-lukujen vaihteessa. Monet malliston kuviot sopisivat sinne mukavasti. Jään mielenkiinnolla odottamaan, että näen nämä liikkeissä.

  • Suvi M Reply

   Marimekon pressikuvissa on viime aikoina usein luotu tuon aikakauden tunnelmaa. Aivan ihastuttavaa minusta! 🙂 Kuulostaa siltä, että Marimekko sopisi sinne teidän mökille ihanasti.

 2. Ihania uutuuksia tulossa. Tykkään Urna maljakon uudesta väristä ???? Mietin tuota oiva astiaston kullansävyistä reunusta, että voikohan lautasia näin ollen pestä astianpesukoneessa?

  • Suvi M Reply

   Niin minustakin. 🙂 En osaa sanoa tuosta kultareunuksesta, mutta varmastikin tarkempi ohjeistus tulee, kunhan uudet Oivat saapuvat kauppojen hyllyille…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.