Nyt on Milk-valaisin taas kunnossa. Huh! Nyt en enää aseta sitä lehtikasan päälle tai semmoiseen paikkaan, josta se on helppo huitaista. Luulen, että se on turvassa tuossa hyllyssä. Kiitos Länna Möblerille! 🙂

 

Translation:
I broke my Milk lamp a while ago. I got a new lamp shade from Länna Möbler webshop and now it is as good as new. From now on I won’t place it on top of a magazine pile like before. I think it is safe here.

Author

9 Comments

 1. Kysymys menee ohi tämän postauksen aiheen, mutta olisin kovin kiinnostunut siitä, millaisia kokemuksia teillä on lehtikuusiterassista. Tuleeko siitä tikkuja ja miten olette sen käsitelleet.

  • Emme ole käsitelleet terasseja mitenkään, sillä juuri siksi hankimme siperian lehtikuusta, että sitä ei tarvitse huoltaa ja käsitellä. Täällä aiheesta lisää:

   http://www.lehtikuusi.info/lkominaisuudet.html

   Tikkuja olen huomannut tulevan ruuvien kohdista, jotka pitäisi vielä hioa. Kaikenkaikkiaan ollaan oltu oikein tyytyväisiä tähän ratkaisuun. 🙂

 2. Hei,

  olisin kysynyt tuosta kuvassa näkyvästä tyynystä: onko se mahdollisesti Johanna Gullichsenin mallistosta? Tosi nätti!

 3. Hei Suvi! Kertoisitko lisää tuosta teidän kirjahyllystä – olen kuolannut sitä ensimmäisten kuvien vilahtamisesta lähtien!

  • Kirjahylly on rakennettu kipsilevystä seinärakenteeseen kiinni. Maalattu samalla sävyllä kuin seinät. Alaosan kaapit ovat samaa sarjaa keittiökaappien kanssa.

 4. Hei Suvi,

  Jouduitko tilaamaan kokonaan uuden Milk-lampun samalla kokonaishinnalla vai oliko mahdollista tilata ainoastaan uusi kupu lampulle? Itse rikoin juuri pölyjä pyyhkiessäni kovin rakkaan Milk-lamppuni lasisen kupolin ja haluaisin ehdottomasti uuden tilalle.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.