Kirjoittelin jonkin aikaa sitten Olohuoneen matto -postauksessa uudesta Linie Designin “Asko Mixed” matostamme. Olemme olleet mattoon hyvin tyytyväisiä, eikä siitä enää irtoa nukkaa samassa määrin kuin uutena. Myös eräs lukijani hankki tämän samaisen maton, mutta valitettavasti luonnonvillamatto aiheuttaa allergiaoireita heidän lapselleen, joten hänen on luovuttava upouudesta matostaan. Lupasin auttaa etsimään matolle uutta omistajaa tämän blogin välityksellä.

Niinpä huhuilenkin nyt, että löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta Asko Mixed -matosta kiinnostuneita? Maton koko on 200×300 cm (eli sama kuin meillä) ja sen hinta on 377 €, mutta myyjä on valmis pikkuisen pudottamaan hintaa.

Kiinnostuneet: jättäkää kommenttilootaan viestiä ja täyttäkää kommentointilomakkeeseen sähköpostiosoitteenne, niin välitän tiedon eteenpäin maton myyjälle. Nopein varaaja saa maton!

Author

23 Comments

 1. Hei. Täällä olisi yx kiinnostunut….joten sinnikkästi jonon jatkoksi 🙂

 2. Tuli edelliseen väärä sposti..vaik en taida mattoa saadakaan…;)

 3. Minäkin olen kiinnostunut matosta, juuri eilen meinasin tilta tuon maton, kun en sopivaa isoa löydä mistään…

 4. Minäkin olen kiinnostunut ko. matosta 🙂 tosin se taitaa olla jo mennyt

 5. Hei! Nyt kun sain Suvilta luvan mainita asiasta ja kun kerran blogin lukijan matto etsii tämän blogin kautta uutta kotia, olisi mulla pari HAY:n tarjotinpöytää, jotka etsivät myös uutta kotia. Meillä on niitä siis kaksi, valkoinen iso ja musta pieni. Pieni on kuin uusi, mutta isompi on saanut lapsen leikeissä hieman kolhuja. Laitan lisäteitoja ja kuvia sähköpostilla. Yhteensä hp olisi 260€. Laita viestiä jos kiinnostuit! [email protected]

  • Tää ei liity mitenkään tänne, mutta Maria otatko muhun yhteyttä puhelimitse, en saa laitettua sulle sähköposti viestiä. T.Johanna/Tori.fi/Brio rattaat! 😀

 6. Kiitos kaikille kiinnostuksesta! 🙂 Ostaja matolle on mitä luultavimmin jo löytynyt.

 7. Heippa..matto tosiaan taisi mennä mutta kysyisin mistä olet hankkinut nuo olohuoneen rullaverhot?Ovatko ne pimennysverhot?
  Aurinkoista kesää!!

  • Hankittiin koko taloon rullaverhot paikallisesta kaihdinliikkeestä jokaisen ikkunan mittojen mukaan. Makkareissa on pimentävät rullikset, muissa huoneissa ei.

   Aurinkoista kesää sinnekin!

 8. Heippa!
  Kiitokset Lauralle, meidän HAY- tarjotinpöydätkin saa uuden kodin blogin kautta. Kiitos myös Suville tästä ihanasta blogista joka oli kaiken huipun lisäksi todella avuksi.
  Vielä olisi kotia vailla hyvässä kunnossa oleva korkeakiilto valkoinen ruokapöytä koko 160×90,Vantaalla, tarjoa. [email protected] 😉

 9. Yritin löytää noista teidän sohvapöydistänne jotain infoa, että mistä olette hankkineet ne, mutta en löytänyt. Kertoisitko mistä tuommosia vois saada? Sulla on hieno blogi, kauniit kuvat ja mukavia ideoita!

 10. Hei. Mattokuumetta podettaessa hain tiedot olohuoneen matostanne. Oletteko olleet tyytyväisiä mattoon? Lapsiperheellisenä kiinnostaa… 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.