Piti taas tulla raportoimaan perjantaiostokseni (Instagramin puolella kerroinkin jo mitä löytyi). En kyllä ajatellut ottaa tavaksi tätä perjantaiostosten raportointia, mutta silloin kun löytyy jotain kivaa, niin en malta olla jakamatta vinkkejä.

lidlin_pionit

Lidlistä löytyi nimittäin pioneita 2,99 € / nippu! Ostin heti kaksi nippua. Väreissä ei kylläkään ollut paljon valinnanvaraa, sillä siellä oli vain viininpunaisia ja vaaleanpunaisia. Mutta herkät vaaleanpunaisethan ovat aivan ihania!

nicolas_vahe

Sitten bongasin Blossomista Nicolas Vahén maukkaita ja kauniisti pakattuja herkkuja. Omaan kotiin ostin karamellin makuista kahvisiirappia, jota voi laittaa kahvin lisäksi esim. jäätelöannoksiin tai muihin jälkiruokiin. Suloiset pienet hillopurkit ostin lahjoiksi.

bylassen_tyyny

Tällä viikolla on tätä bloggaria (ja varmaan aika montaa muutakin) ilahdutettu monenlaisilla blogilahjoilla. Tanskalaiselta by Lassenilta (joka on tunnettu Kubus-sarjastaan) sain upean Flow-uutuustyynyn*. Kiitos kovasti siitä! Kiitos myös Dermosilille sekä Iittalalle & Hartwallille lähetyksistä!

Nyt minun pitää alkaa siivota kotia, sillä täällä on ihan kamala siivo. Rajasin kuvat vain niin ettei sitä huomaisi, mutta tämä on totuus:

sotkut

Ulkona on kaunis ja lämmin päivä, mutta minä kärsin niin pahasta siitepölyallergiasta, että jään ihan hyvällä omalla tunnolla sisälle siivoamaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

*blogilahja

Translation: Today I bought lovely peonies from Lidl for only 2,99 € / a pack. I also found nice products by Nicolas Vahé. The packaging is so stylish! Bloggers have been spoiled this week with product presents from different companies. I got a new Flow cushion from by Lassen. Thank you so much! Now I have to clean up the house – it’s a mess as you can see. 🙂 Have a nice weekend!

 

Author

16 Comments

 1. Yhdyn edelliseen! 🙂 Kauniin tyynyn olet saanut lahjaksi, oikein ihanan värinen. Minäkin nappasin tänään sitten oikein perjantai löydön, kun Lidlissä käydessäni nappasin mukaan 3 euron krysantteemi kimpun, oli todellakin hintansa väärti. 🙂

  Ihanaa viikonloppua!

 2. Pionit on niiin ihkuja. Kerro ihmeessä mitä dermosilin, hartwallin ja iittalan ylläreistä löytyi. Please 🙂

  • Tuollahan ne muut ”lahjukset” näkyvät sotkukuvan sotkujen seassa. 😉 Dermosililtä uusia kodin puhdistustuotteita ja ihonhoitotuotteita. Iittalalta Essence-kuohuviinilasit ja Hartwallilta Rose Pommacia. 🙂

 3. Oi, täytyypä käydä huomenna paikallisessa Lidlissä katsastamassa kukkatarjonta! Juuri tänään pihalla ihastelin maasta työntäviä pionin alkuja, vähän pelkäsin juurtuivatko ne viime vuonna, mutta hyvältä vaikuttaa. Parasta niissä on, että ne ovat meille isäni kotipaikalta tuotuja, lapsuudessani siellä oli joka kesä aivan valtavan upeat ja isot pionipenkit! Omaa odotellessa! 😉

  • Minäkin niin odotan, että omat pionit kukkisivat. Lupaavalta näyttää meidänkin kukkapenkissä. 🙂

 4. Heissan,
  Missä Blossom sijaitsee? Ihan uusi tuttavuus ja olisi miva käydä visiitillä. 🙂

 5. Kiitos paljon ”totuuskuvasta”. Aivan loistavaa huijausta tuo kuvan rajaus. Luen blogeja nähdäkseni tietysti kauniita koteja ja asioita mutta helpottaa kummasti mieltä nämä totuuspäivitykset.

 6. Kiitos tästä sotkukuvasta, vaikkei paha ollutkaan. Voisit laittaa vaikka kerran kuussa yhden totuuskuvan, niinku lohdutukseksi meille kaikille vähemmän järjestelmällisille 😉

 7. Pionit on kyllä kauniita. Kiitos todellisuuskuvasta, tuo vaihtelua täydellisiin kuviin 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.