Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kauniit vaaleanpunaiset pionit ovat nyt lakastuneet ja kävin niiden tilalle poimimassa koiranputkea tien varrelta. Vain yhdellä erilaisella kasvilla muuttuu olohuoneen ilme jo melko huomattavasti.

Täällä 2/4 osaa perheestä on päivätorkuilla ja taidanpa liittyä seuraan…

Leppoisaa sunnuntaita!

 

Translation:
I took these pictures to show how much difference flowers make in the room. Before I had pink peonies in the living room (see here) and now that they have withered, I replaced them with cow parsley that I picked not a far away from our house. Have a nice Sunday!

Author

12 Comments

 1. Hei! Onko tuo teidän Tolomeo-valaisimen varjostin kumpaa niistä materiaalseista (höh, en nyt muista, toinen on paperia ja toinen ei, vissiin…)? Se on todella kaunis. Mistä olette hankkineet?

  • Meillä on se paperivarjostin. Ostettiin Sisustuksen Koodista. Ollaan kyllä tykätty Megasta oikein kovasti. :)

 2. Oi, teillä on niiin kaunis koti! Onko tuo matto luonnossa paljonkin tummempi, näyttääkö isossa huoneessanne vaaleammalta. Minua niin himottaisi tuo matto, mutta miltähän näyttäisi pienemmässä ja pimeämmässä tilassa?

  • Matossa on enemmän valkoista kuin mustaa ja kuvakulmasta riippuu kuinka vaalealta/tummalta se näyttää. Kyllä uskon, että se sopisi pienempäänkin tilaan. :)

   • Olin just tulossa kysymään samaa kuin Niina. Matto on himottanut jo pitkään (jo ennen kuin sinä hankit sen, joten en matki :D), mutta koska se tulisi paaaaaljon pienempään tilaan, olen edelleen kahden vaiheilla… Koska kuitenkaan parempaa ei ole löytynyt, pitää matto ehkä laittaa tilaukseen lomien jälkeen.

  • Kiitos tunnustuksesta! :)
   Jännästi saa erilaisilla kukilla luotua erilaisia fiiliksiä.

 3. Onpas nättiä:) Mistä ovat mukava sohva ja sohvapöydät? Tyylikkään yksinkertaiset – tykkään:))

  • Kiitos. :) Sohva on Adean “Band” malli ja pöydät HAY:n valmistamat. Niitä saa esim. Sisustuksen Koodista Turusta. :)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.