Olen jo kauan haaveillut pastellinsävyisistä irtotyynyistä olohuoneeseen. Minulla on olohuoneessa edelleen nämä samat tyynyt kuin ennenkin, mutta nyt siellä on ennätyksellisen monta kasvia. Sohvapöydällä on herkän vaaleanpunaisia pioneita ja sivupöydälle nostin oliivipuun. Terassin oven läheisyydessä on vielä kookas viherkasvi, joka on vilahtanut aiemmin kuvissani. Kasvit tuovat pehmeyttä mustavalkoiseen olohuoneeseen ja pioneista saan juuri sen kaipaamani pastelliripauksen. Enää ei ole niin kova kiire saada uusia tyynynpäällisiä.

Minulle on saavutus, että oliivipuuni on vielä hengissä! Jokin uudistumisvaihe sillä on meneillään, kun se ravisuttaa kuivia lehtiä pois ja uusia kasvaa tilalle. Arvelin, että se viihtyisi paremmin tuossa ikkunan luona kuin keittiön kaapiston päällä, missä se oli aiemmin. Ulos en uskalla sitä viedä, sillä tomaatille ja basilikalleni kävi köpelösti, kun vein ne ulos.

Voi että nautin, kun saan hääräillä kotona rauhassa ja ottaa kuvia! Ei haittaa vaikka sataa.

 

Translation:
Nothing much has changed in our living room, except that there are a record number of plants there: an olive tree, peonies and one more indoor plant next to the terrace door (not showing in these pics). I’ve been looking for new pillow cases (in pastel colours) for a change, since I’ve had these black and white ones for so long. But now that the pink peonies bring the needed pastel shades to the living room, I no longer feel hurry to get new pillow cases. And I’m so happy that I’ve managed to keep my olive tree alive for so long.

Author

26 Comments

 1. Näyttää ihanalta ja kodikkaalta! Pikkujutuilla saa helposti muutosta ja kasvit tosiaan tuovat pehmeyttä tilaan. Tiedätkö, onko oliivipuu kissalle myrkytön? Itse olen myös sellaisesta haaveillut, mutta ostaminen on jäänyt toistaiseksi kisujen takia.

  Mä myös nautin todella, kun on saan hääräillä ja laitella kotia <3 Ja sadepäivät on mitä parhaimpia sille puuhalle!

  Mukavaa lomailua sulle!

  • Kasvit kyllä muuttavat tilan ilmettä huomattavasti.

   Uskoisin, että oliivipuu on myrkytön, mutta en ole selvittänyt asiaa. Meidän kisu ei ole kiinnostunut kasveista.

   Tänään tulee taas hääräiltyä sisällä, kun ulkona sataa. Ihanaa! 😀

 2. Moi Suvi,

  Muistatko vielä mistä olette hankkineet sirot jalkalistanne? 🙂

 3. Hei,ne missonin vaaleanpunasävyiset tyynythän toisivat sopivaa pehmeyttä ja pastelliutta olkkariinne…? 🙂

  • Juu, ne Missonin tyynyt olisi oikein hyvät, mutta niitä on vain kaksi. Ne kaipaa kavereita. 😉

 4. Ihanat pionit! Ja tuo hempeän vaaleanpunainen tuo kauniisti sitä pastellisävyä. Meillä on ihanan hentoinen huonekuusi tuomassa vihreyttä, se pysynyt hengissä jo joulusta asti!

 5. Ihanalta näyttää. Mistä teidän tv-taso on? Yritin etsiä vastausta blogista, mutta en löytänyt.

  • Keltainen on kiva piriste. Meillä se on nyt ollut vuoden verran, joten välillä kaipaisi vähän vaihtelua. 🙂

 6. Voi vitsit miten ihanan näköistä! Ja huomaa kuule et sulla on uusi kamera, kyllä vaan kuvat ovat parempia, vaikkeivät ne vanhatkaan olleet huonoja. Ihailen tuota teidän mattoa, pitäisi löytää meillekin uusi kiva olkkiksen matto, viimeistään syksyksi.

  Koodiin tulee pian uusia tyynyjä, niitä Morriksia 😉

  • Sitten, kun me tullaan Turkuun, niin haluan katsastaa Koodin valikoimat! Ainakin muutama pikkutyyny pitäisi saada niiden meidän Missonien kaveriksi. Ja niitä uusia tiskijuttuja. 🙂

   Uusi kamera on niin hyvä! Pitäisi vaan keksiä enemmän kuvauskohteita. 😉

  • Tosi kiva kuulla, kiitos! 🙂 Täytyy vielä harjoitella tuota valokuvaamista, mutta paremmasta kamerasta on kyllä apua.

 7. Me laitettiin terassi-istutuksiin oliivipuut, pitävät oikein paljon auringosta ja lämmöstä. Vie ulos vaan, siellä viihtyvät kyllä, kunhan muistat kastella! 😉

  • Juu, täytyy katsoa josko uskaltaisi viedä oliivipuun ulos sitten, kun tuulet hellittävät. Täällä on taas ihan hirveä tuuli!

 8. Moi! Komee tuo teidän olkkarin lattia. Mitä laatua ja mistä? Neliöhintakin tietty kiinnostaa.

  • Lattia on valkoöljytty tammiparketti viisteillä (Paradoor). Hankittiin erikoisparketti.fi:stä. Hintaa en valitettavasti enää muista.

 9. Heippa!

  Kiitos ihanasta blogista! Olen seurannut sitä jo pitkään, mutten ole saanut kommentoitua aikaisemmin. 🙂

  Minua kiinnostaa tuo keltainen tyyny: mikä se on ja mistä?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.