Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muutama kuva meidän neljävuotiaan neidin huoneesta.

Ja sitten se laajempi, totuudenmukainen kuva.  😉

Harvoinhan lastenhuoneessa siistiä on. Ainakaan meillä.

Neidin huoneeseen on kerääntynyt yllättävän paljon Kartellin tuotteita: pienet Lou Lou Ghost -tuolit, Ge-kattovalaisin, Componibilibi yöpöytänä ja meidän Bourgiekin on muuttanut tänne. Sopivat neidin huoneeseen minusta kivasti. Kohta tänne muuttaa myös minun vanha barbi-taloni – sitä neiti odottaa jo innokkaana.

 

Translation:
A few pics from our four-year-old daughter’s room. It’s rarely tidy here. There are many products from Kartell in this room: Lou Lou Ghost chairs, Ge and Bourgie lamps and Componibilibi as a night stand.

 

Author

19 Comments

 1. Voi kuinka lohduttava tuo viimeinen kuva. 😀 Kivan näköistä! Kartellin kalusteet ovat niin kauniin keveän ja ajattoman näköisiä.

  • Voi, täältä saisi hyvinkin paljon tuon viimeisen kaltaisia kuvia. ;D Instagramiin olenkin jotain laittanut.

   Mulle on tullut vähän ähky Kartellin muovijuttuihin, mutta sopivat kivasti lastenhuoneeseen.

 2. ihania kuvia ja aina hänen kiharat ihastuttaa 🙂
  ja voi tuo punainen tuoli, mulla on ollut ihan samanlainen lapsuudessani! tuli heti mieleen et apua, missä se mun punainen tuoli nyt on :D. varmaankin leikkimökissä…

  • Tiedätkö, mun oli kuulemma pakko saada tuo punainen tuoli pienenä. Itse en sitä muista, mutta minulle on kerrottu, että aivan tärisin, kun näin sen kaupassa. Se oli pakko saada. 😀 Eli mieltymykset sisustukseen on olleet havaittavissa jo hyvin varhaisessa vaiheessa.

   Toivottavasti sun tuoli löytyy!

 3. Just niin, viimeinen kuva näyttää tutulta! Meilläkin 4-v tytön huoneessa aina tavarat levällään, isommalla pojalla huone pysyy paljon siistimpänä 🙂 Kiva huone!
  t. Mira

  • Meillä kyllä sotkeutuu vielä molempien huoneet aika lahjakkaasti. 🙂 Mutta poika on tehokkaampi siivoamisessa. 🙂

 4. Symppis huone pikkuneidillä ja kivasti sopivat Kartell:t sekaan! Näistä kuvista juuri näkee sen, miten paljon lelut tuovat huoneeseen väriä, ja näin itse huoneen perusväritys voikin olla hillitympi.

  • Aivan, leluista tulee tosi paljon väriä huoneeseen. Muuten kannattaa pitää aika pelkistettynä ettei tule liian rauhaton huone.

 5. Vika kuva tuo lohtua tännekin välillä niin lohduttoman ja epätoivoisen arjen keskelle, kiitos siitä 🙂

 6. Ihanan suloinen sekamelska! 😀 Meillä on tässä juuri nyt ajankohtaista(itse asiassa tässä juuri odottelen myymäni vanhan sohvan hakijaa ja sitten huone on käytännössä tyhjä) huoneen laittaminen (en sano sisustaminen, jotenkin nuo lasten huoneet vain sisustuvat) nuorimmaiselle ja olen tuota liitutauluseinää miettinyt… Koetko että se sotkee kamalasti? Siis sitä liitupölyä tarkoitan lähinnä? Ja mihin ilmansuuntaan teidän tytön huoneen ikkuna on? Pelkään nimittäin, että tuleeko huoneesta kovin synkeä kokonaisen mustan seinän ansiosta…

  • Kyllä liitutaulusta väkisinkin lähtee liitupölyä, mutta en ole kokenut sitä ongelmaksi. Neitosen huone on etelään päin, joten valoa riittää. Musta/tumma seinä tuo tavallaan syvyyttäkin, riippuen tietysti minkä muotoinen huone on.

 7. Samanlaisia juttuja näyttää löytyvän meidänkin neidin huoneesta. Tein suursiivouksen hänen huoneeseensa viime viikolla ja neitikin tuumasi huoneen näyttävän ihan uudelta siivottuna. Huoneessa olikin aivan kaamea sotku ennen siivousta!

  • Meidän pitäisi myös tehdä suursiivous. Laittaa leluja kiertoon. Hirveästi kerääntyy tavaraa. :/

 8. Hih, hauskat kuvat! Kiva, että joku laittaa näitä tosi elämän kuviakin 😉 Ja kivalta näyttää sotkuineen päivineen 🙂

  • Piti vähän vilauttaa todellisuuttakin, kun totuushan ei ole yhtään mitään sellaista kuin siisteistä kuvista voisi päätellä. 🙂

 9. Hei!

  Mikä kiva blogi ja voi miten tyylikäs koti! Tykkään!
  Nyt menee kyllä suosikkeihin omalle sivulle 🙂

  Onko teidän chost-tuolit naarmuuntuneet? Olen miettinyt tätä ko tuolia tyttären huoneeseen, mutta naarmuuntuminen mietityttää.

  Milla

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.