Yksi kesän monista hyvistä puolista on se, että kodin leikkokukat saa kätevästi haettua niityltä tai tienpientareelta. Niin minäkin olen tehnyt ja nyt meillä onkin luonnonkukkia ympäri kotia.

takiaiset

luonnonkukat2

pariovet

eteisenkukat

Luonnonkukkien lisäksi kävin vielä pikkukaupasta hakemassa pionikimpun. Kimpussa oli kolme pionin oksaa, jotka olivat vielä aivan nupuillaan ja nuppuja oli todella runsaasti. Päivän parin päästä kukat alkoivat aueta upeasti.

pionit_pysty

kuppijapionit

pionit

Nämä pionikuvat on napattu keskiviikkona ja nyt kimppu on vieläkin rehevämpi, kun pienemmätkin nuput alkavat aueta. Voisin tuijotella tuota kimppua loputtomiin!

Kaunista lauantaipäivää!

Author

12 Comments

 1. Oi, kuinka ihania – Erityisesti pionit! 🙂 Mistä löytää nuita ihania sudenkorento mukeja?

  • Pionit on niin kauniita kyllä! 🙂
   Sudenkorentomuki on ostettu Blossom-nimisestä liikkeestä Kokkolasta.

 2. Ihan kivoja nämä kukka- ja sadepostaukset, mutta tee teidän tv-tasosta postaus jooko? Olisin todella kiitollinen.

 3. Se on kyllä niin kätevää poimia pihalta kukkasia! Itekin jatkuvasti käyn napsimassa uusia oksia kotiin. Mutta kyllä nuo pionit näyttävät myös aivan ihanilta. Raaskiskohan sitä itekin joskus ostaa..

  • Niinpä! Ostin pionit reilu viikko sitte ja tuossa ne ovat vieläkin hengissä ja osa kukista nupullaan. Lakastuneet kukat olen vain välillä napannut pois. Yhdeksän euroa maksoi kolmen oksan nippu pikkukaupassa…

 4. Eksyin käymään täällä blogissasi ja huomasin, että meillä on samanlainen matto. Onko maton kanssa ollut ”hajuongelmia” ja kuinka nopeasti lampaan haju alkaa haihtumaan? Meillä matto on otettu toistaiseksi pois käytöstä, kun kosteiden ilmojen myötä tuli aika voimakas lampaan haju.

  • Kyllä minäkin välillä huomaan villan hajua matoista, mutta en niin paljon, että se häiritsisi kauheasti. Läheisessä työhuoneessa on Tikaun villamatto, joten siitäkin saattaa meille villan tuoksua tulla…

  • Olen ostanut tuon maljakon vuosia sitten opiskelija-asuntooni. Kiva ottaa sekin välillä esille. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.