Kuten aiemmin ohimennen mainitsin, vietimme viikonloppuna meidän tyttären 8-vuotissynttäreitä. Järjestimme samana päivänä sekä kaveri- että sukulaissynttärit. Olemme todenneet, että se on kätevin tapa juhlistaa lasten synttäreitä; siivoaminen ja tarjoilut pitää tehdä vain kerran. Tai no, juhlien välissä piti tehdä vielä pikasiivoukset ja napata muutama kuvakin.

synttaripoyta

kattaus3

kattaus2

Sukulaissynttäreiden kattauksessa käytin kauniita kertakäyttölautasia, joita hehkutinkin jo. Olivat kyllä oikein hyvät myös käytössä!

synttaripoyta1

kukkaset

Kimppuun valikoitui eucalyptyksen oksia ja tuollaisia marjamaisia kukkasia, joiden nimen jo unohdin.

pehmisrelaa

pehmisnukkuu

Pehmis oli aikamoisen poikki kaverisynttäreiden jälkeen. Niin monta silittäjää oli antanut huomiota. Vanha Viivi-kissa nukkui rauhassa omassa korissaan melkein koko päivän, kuten Viivillä on nykyisin tapana. Iltaisin hän sitten on meidän hupilaisena ja kömpii viereen silitettäväksi.

viivikissa

ilmapallo

Entäs ne tarjoilut? Mankku leipoi Kinder-kakun, voileipäkakun ja meidän juhlaperinnekakun. Sitten oli myös jäätelöä. Naposteltavaa. Karkkeja. Ja niitä on vieläkin. Meni vähän överiksi.

kinderkakku

voileipakakku

marenkikakku

Oli kyllä ihanat juhlat! Päivän päätteeksi saattoi taas todeta, että kannattiko siivota niin perusteellisesti. Sama hommahan oli edessä juhlien jälkeen. Tai no, nyt oli sentään jugurtit pyyhitty sohvalta ja pikku-ukot putsattu pöytäliinasta (snäppiseuraajat tietävät, että sellaisia yllätyksiä löytyi juuri ennen juhlien alkua).

Translation: We celebrated our daughter’s 8th birthday this weekend. We ate too much, but had such a lovely day!

Author

11 Comments

  • suvi m Reply

   On se kyllä kätevä mies! ;D Minulta luonnistuu paremmin siivoaminen. Inhoan oikeastaan leipomista ja ruuanlaittoa, joten siksi en varmasti ole hyväkään siinä – ei riitä mielenkiinto.

  • suvi m Reply

   Pöytäliina on suosikkini! Se on Artekin klasikkokangasta. Nyt en enää muista olenko saanut sen siskolta vai ostanut itse Sisustuksen Koodista… 😀

 1. ritva nykänen Reply

  Huippua..kenenkähän on tuo pöytäliina…kelpuuttaisin minäkin

  • suvi m Reply

   Se on Artekin. 🙂 On kyllä ihana ja tosi kätevä, kun se on sellaista kangasta, jota voi pyyhkiä. 🙂

 2. Kauniin näköistä ja varmasti makoisaa, pitääpä testata tuota Kinderkakkua.

  • suvi m Reply

   Kinderkakku oli kyllä hyvää! Parempaa ehkä kuitenkin vasta seuraavana päivänä. 😉

 3. Ihania herkkuja! Kiva, että voileipäkakku on taas noussut arvoonsa, on se niin hyvää tarjottavaa ja peittoaa monet suolapalat (lue sipsit ym.) Tuo Kinderkakku oli erityisen herkullisen näköinen, kivan rennolla otteella tehty : )

  • suvi m Reply

   Voileipäkakut on niin hyviä! Minusta se on niin hyvä herkku – olipa sitten trendikästä tai ei. 😉 Yllätyin kieltämättä kuinka kivasti Mankku Kinder-kakun koristeli. Tuli hieno! Alunperin minun piti koristella se, mutta en ehtinyt…hyvä niin. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.