Kuten jo aiemmin mainitsin, kaipaisin vaihteeksi väriä olohuoneeseen. Ihanan raikasta keväistä ilmettä. Niinpä surffailin Länna Möblerin nettikaupassa ja poimin kollaasiin herkullisen värisiä esineitä, joiden avulla mihin tahansa olohuoneeseen saisi loihdittua upean keväisen ilmeen…

1. Missoni Home Humber T59 torkkupeitto ja tyyny / 2. Louis Poulsen AJ Jublieum -valaisimet / 3. Anna O Paradise Vit -tyyny / 4. Mimou Payton Stripes -tyyny / 5. Missoni Home Markusy 100 -tyyny / 6. Missoni Home Jarris 156 -tyyny / 7. Missoni Home Kew T59 -rahi / 8. Normann Copenhagen Grass -maljakot / 9. Missoni Home Nicodemo 156 -tyyny / 10. Mimou Payton Block -tyyny / 11. HAY DLM-sivupöydät

 

…jos olisi rajaton budjetti, heh. Mutta ihan jo pelkästään tekstiilien avulla saa ihmeitä aikaan (kollaasista huomaa, että Missonin kuosit ovat kovasti mieleeni ;)). Sitten vaikka yksi pieni värikäs pikkupöytä ja kauniita kukkia maljakkoon. Voih, kyllä nyt viimeistään tekee niin kovasti mieli heivata mustavalkoiset tekstiilit kaappiin odottamaan syksyä!

kollaasin kuvat: Länna Möblerin sivuilta

Author

19 Comments

  • Nyt pitäisi aueta. Kuvatiedoston nimeen oli jäänyt ääkkösiä ja nähtävästi johtui siitä. Tai ainakin nyt minulla näkyy kuva macillä myös Safarilla. Firefoxia käytän yleensä ja sillä näkyi aiemminkin.

 1. Perfectionist Reply

  Ihanan keväisiä kuvia, eteenkin tuo Hayn DLM on mieleen.

  Kysyn nyt samalla tässä: minkä levyinen ja mittainen teidän eteinen on? Tulevaan taloon olisi haaveena toteuttaa eteinen samaan tyyliin, mutta mittoja on paperilla hankala hahmottaa. Teidän eteisessä näyttää olevan riittävästi leveyttä eikä liikaa pituutta – kaiken kaikkiaan siis näyttää kaikin puolin hyvältä! 🙂

 2. Ihana blogi sinulla. Minua kiinnostaisi kovasti tietää miten olette tehneet pojan huoneen kattolampun? Siis sen joka koostuu useammasta isosta hehkulampusta. Olen käsittänyt, että olette sen jotenkin itse ”koonneet”. Olisin todella kiitollinen jos saisin tähän vastauksen. 🙂

  • Juu, se valaisin on tehty itse. Ostettiin Claes Ohlsonilta monta sellaista pallomaista valaisinta ja isäntä kytki ne yhteen. Oikeasti kannattaa tietysti käyttää sähkömiestä.

 3. hih! mulle riittää, kun vaihdan yhden kausityynyn ja kruunan värikkäällä kukalla. mustavalkoinen on siitä niin paras!

 4. Minullakaan ei Macissa Safarilla kuva näy :/ Myös esim. Äitienpäivä- ja Keittiön matto -postauksissa vain ensimmäiset kuvat näkyvät.

  • Näkyykö nyt tämän postauksen kuvat? Fiksasin tiedoston nimen. Jos ei näy, kannattaa kokeilla Firefoxia. Käytän sitä aina ja meilläkin on vain macit.

   • Nyt näkyy hienosti! 🙂 Tosin ehkä olis ollu parempi jos ei olis näkyny, nimittäin nyt tuli hinku hankkia jotain uutta kotiin 😀 Ihania juttuja!

 5. Värimania on vaivannut täälläkin. Oranssit tekstiilit olohuoneessa toivat viimein rauhan. 🙂 Kirkkaan värit ja ehdottomasti nuo mainitsemasi kukat kuuluvat kesään.

  • Minä juuri sovittelin värikkäämpiä tyynyjä olkkariin. Niitä mitä kaapissa oli. En kuitenkaan saanut niistä loihdittua toimivaa kokonaisuutta, joten ainakin pari uutta tyynypussia olisi hankittava…

  • Louis Poulsenin AJ olisi aivan unelma! Mutta kyllä minäkin varmaan ottaisin valkoisen… 😀 Vaikka värilliset ovat kyllä tosi kauniita.

 6. Voisin syödä tämän postauksen. 8] Olen pelästynyt omaa kokoajan kasvavaa pastelliviettiäni. Pitää ehkä purkaa suurin intohimo tuparihärpäkkeisiin ja pitäytyä arvokkaimmissa hankinnoissa vähän turvallisemmalla sektorilla. 😀 AJ lähtisi tällä hetkellä turkoosina…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.