Ajattelin nyt vihdoin vastailla muutamiin haasteisiin, joita olen viime aikoina saanut. Kiitos niistä oikein paljon! Aina ne ilahduttavat, kun niitä saa. Pahoittelen jos unohdan jonkun haasteen – näihin pitäisi vastata heti etteivät ne unohdu.

Kuvituksena tässä postauksessa viime kuussa otettuja sekalaisia kuvia. Keittiönpöydälläkin näkyy olevan pajunkissoja – nehän vaihtuivat sitten kirsikkapuun oksiin (jotka ovat jo myös kukkineet).

Olen saanut Life & Decoration -blogin I:tä ja Hunajaista-blogin Riikalta ”Hyvän mielen haasteen”, jossa on tarkoituksena listata 10 asiaa, jotka tuovat sinulle hyvää mieltä. Tässäpä minun listaukseni ihan random-järjestyksessä.

1. Oma perhe. Luonnollisesti. Lasten hymyt ja suloiset sanat. Yhdessä vietetty aika. Se on tärkeintä.

2. Siisti koti. Meidän perheessä koti ei pysy kauaa siistinä, eikä sitä voikaan vaatia lapsiperheessä. Olisi liian stressaavaa jos pitäisi koko ajan puunata ja yrittää pitää kaiken tip top. Mutta siivouksen jälkeen on aina niin hyvä fiilis! On ihana vain istuskella ja katsella ympärille. Siinä vasta rentoutuu!

3. Hyvä ruoka. En voisi noudattaa mitään tiukkaa ruokavaliota, sillä olen pidän liikaa hyvästä ruuasta. Yleensä sen hyvän ruuan on loihtinut joku muu kuin minä. ;D

4. Ystävät. Minulla ei ole laaja ystäväpiiri, vaan minulla on muutama läheinen ystävä. Arvostan pitkiä ystävyyssuhteita.

5. Rento musiikki. Tällä hetkellä suursuosikkini on Jukka Poika.

6. Positiivinen palaute – olipa se sitten töissä tai vaikkapa täällä blogissa. Sellainen piristää ja motivoi takuuvarmasti.

7. Rauhallinen aamukaffi nojatuoliin käpertyneenä. Tämän toteutan aina vapaapäivinä. Se on yksi viikonlopun parhaimmista hetkistä. Kohta voi jo mennä terassille nauttimaan aamukaffista.

8. Ideointi. Tykkään ideoida kaikenlaista ja innostun tosi nopeasti uusista asioista.

9. Piitäminen, maalaus, sommittelu, taittotyöt. Näitä teen mielelläni ja onnistumisesta tulee hyvä mieli.

10. Uiminen. Ainoa liikuntalaji, mistä pidän. Tätä tulee vaan harrastettua liian harvoin.

 

Annan haasteen eteenpäin Emmalle Pintariipaisuja-blogiin sekä Divaanibloggareille: Maire, Johanna, Marja, Arietta & Mikko, Sanna Matilda, Saija, Tiinakaisa, Heidi ja Stella.

Tämän haasteen lisäksi olen saanut Versatile blogger -tunnustuksen Ainolta Sisätiloissa-blogista. Kiitos! Tunnustukseen kuului 7 faktan paljastaminen itsestä. Olen tehnyt näitä faktalistoja blogivuosien varrella useasti (viimeisin täällä), enkä enää oikein meinaa keksiä mitään uutta, joten kuittaan tällä kertaa tuon vastauksen linkityksellä edelliseen vastaukseen. Olen pahoillani, että olen näin tylsä. Ehkä voisin joskus tehdä sellaisen postauksen, jossa te saisitte kysyä minulta jotain…?

Nyt menen Mankun kanssa katsomaan leffaa.
Mukavaa viikonloppua kaikille! Ihanaa, että jaksatte vierailla täällä. Se on yksi suuri hyvän mielen tuoja.

Author

9 Comments

  1. Taas niin ihana kuvakollaasi! Onko tuo servetti tuo mustavalkoinen ”liina” tuossa korin päällä? En oikein puhelimella saa selvää. Mistä? Olen ihan heikkona harlekiiniruutuihin. 🙂

    • Leipäkorin päällä on Ferm Livingin servetti. On kyllä ihan kiva kuosi. En tiedä olisinko itse tällaisia servettejä koskaan valinnut (sain ne yhteistyön myötä), mutta nyt kun niitä on, niin olen tykännyt niistä kovasti. 🙂

  2. Melkeinpä kaikki samat asiat listaisin itsekin. Suosikkibiisi on tällä hetkellä Älä tyri nyt 🙂

    • ”Älä tyri nyt” on niin hyvä! 🙂 Ja tykkään kyllä vieläkin tosi paljon myös ”Silkkii” biisistä.

  3. Sinulla on upea koti, tottakai tätä blogia jaksaa lukea ! 😉

    ja nuo sun listaamat asiat, ne kaikki tuovat varmasti hyvää mieltä 🙂 Pitää muistaa nauttia pienistäkin asioista! Hyvää viikonloppua sinulle.

  4. Pingback: Hyvä mieli | Kettukarkki

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.