Kulunut viikko on ollut hiljainen täällä blogissa, sillä olen halunnut nauttia viimeisestä kesälomaviikostani sekä mahdollisesti kesän ainoasta hellekaudesta. Emme tehneet kesälomallani mitään reissua kauemmaksi, vaan lomailimme tässä lähiseudulla. Täällä länsirannikolla on niin ihania paikkoja, että lomafiilikseen pääsee kotikonnuillakin.

Ihana Legera
Pullakahvit Skorpanilla
Suloinen marmeladikauppa Pietarsaaressa

Loman alussa nautin vain kotoilusta ja Netflixin katselusta ihan kyllästymiseen saakka. Puuhasteltiin mökillä ja tehtiin pieni kesäreissu läheiseen Pietarsaareen yhdessä siskoni kanssa. Pietarsaaressa on kyllä oma ihana tunnelma! Pisin reissu, jonka teimme lomallani oli Mankun kanssa kahdenkeskinen reissu Tampereelle juhlistamaan 15-vuotishääpäiväämme. Koko perheen kesken kävimme kiepsahtelemassa PowerParkissa.

Vein Ikean PS-aurinkotuolit mökkirantaan. Tuossa on ollut ihana istuskella ja huljuttaa varpaita vedessä.

Vietimme tietysti lomalla paljon aikaa mökillä. Siellä riittää vielä tekemistä ja sisustelua, mutta olemme kyllä ihan vain nauttineetkin rantaelämästä. Sup-lauta oli yksi parhaimpia hankintoja tälle kesälle. Lapset ovat suppailleet ja uineet ahkerasti. Ja kyllä sitä itsekin alkoi jo saada suppilautaan tuntumaa, vaikka ensin se tuntui kovin hankalalta.

Idyllinen Ohtakari

Yhtenä hellepäivänä suuntasimme mökiltä läheiselle Ohtakarille ja Vattajanniemen pitkille hiekkarannoille. Tuo paikka on niin idyllinen ja ihana! Niemenkärjestä löytyy yksi ruokapaikka, josta saa savusiikaa ja hampurilaisia. Uimapaikoissa riittää valinnanvaraa, sillä pitkät hiekkarannat jatkuvat niemen molemmin puolin.

Pieni veneretki mökkirannassa oli varmasti kesän yksi mieleenpainuvimmista hetkistä

Erään hellepäivän ilta huipentui ihanaan veneretkeen omassa rannassa, täysin tyynellä merellä. Auringonlasku oli valtavan upeaa katseltavaa lämpimässä ja tyynessä kesäillassa. Ostimme soutuveneeseen akkukäyttöisen pienen moottorin, joka antaa leppoisen ja hiljaisen kyydin. Tuo pieni veneretki oli varmasti kesän yksi mieleenpainuvimmista hetkistä.

Kesäloma lähiseudulla on tuntunut tosi rentouttavalta, eikä meistä kukaan ole kaivannut reissua kauemmaksi. On ollut ihana nauttia ensimmäisestä kesästä mökillä, vaikka siellä onkin vielä keskeneräistä. Neljän viikon kesäloma on tehnyt tehtävänsä ja tuntuu ihan hyvältä aloittaa taas arki ja palata töihin. Muu perhe tosin vielä jatkaa lomailua, joten ensimmäiset työviikot taitavat tuntua enemmänkin työn ja kesäloman sekoitukselta. Kesähän ei vielä suinkaan ole ohi.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.