Minulla on joulufiilis ollut vähän kateissa, vaikka aiemmin ehdinkin jo innostua kovasti joulusta. Tämä viikonloppu on nimittäin kulunut erään kuvauskeikan parissa, jossa teemana on ollut kevät. Ei siis ihmekään, että joulumieli on joutunut vähän kadoksiin. Positiivista on kuitenkin se, että koti on täynnä mitä ihanimpia kukkasia, joita käytin kuvauksissa. Mukana on myös lajikkeita, jotka sopivat hyvin jouluun.

Papukaijatulppaanit ovat yksi tämän kauden lempilajikkeeni. Minusta tulppaanit ovat parhaimmillaan vähän ylipitkäksi kasvaneina ja riippuvina. Papukaijatulppaneissa on kauniin muotoiset, vähän röpelöiset kukat.

Lisäksi pidän tosi paljon myös tästä kuvassa näkyvästä lajikkeesta, jonka nimeä en nyt muista. Ohuet oksat ja herkät valkoiset kukkaset näyttävät kauniilta simppelissä maljakossa.

Näiden lisäksi kotia koristaa leikkohyasintti, tavalliset tulppaanit sekä syreenin oksa. Onneksi kukkakaupasta löytyi jo syreeninoksaa, sillä se tuli todella tarpeeseen kevätkuvauksissa. Onnistuin jopa pitämään syreenin hengissä yön yli – aiemmin olen joka kerta onnistunut nistimään syreenin oksan todella nopeasti. Salaisuus taisi olla kuuma vesi.

Ai niin, olemme myös ahkeroineet erään DIY-projektin parissa. Meillä on nimittäin uusi ruokapöytä! Kirjoittelen siitä lähiaikoina tarkemmin (ja sneak peekiä näkee vielä jonkin aikaa InstaStoriesin puolella), mutta nyt pyhitän loppupäivän perheen kanssa oleskelulle.

Mukavaa sunnuntaita!

Voit seurata Valkoista Harmajaa seuraavien kanavien kautta:
Bloglovin, Facebook, Instagram


Translation: Some of my favourite flowers of the season.

Author

3 Comments

    • Suvi M Reply

      Niin minustakin. 🙂 Ja ranskalaiset tulppaanit ovat myös aivan ihania! Ne roikkuvat kauniisti.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.