Sain arvosteltavaksi uuden sisustuskirjan K niin kuin koti. Kirjassa esitellään 10 suomalaista aitoa kotia, ei stailattuja luksusasuntoja. Kodit ovat asukkaiden itsensä sisustamia ja lukijoiden on helppo poimia kirjasta vinkkejä omaan kotiin. Kirjan takana ovat sisustustoimittaja Heli Lahdenranta sekä sisustusvalokuvaukseen erikoistunut valokuvaaja Ulla-Maija Lähteenmäki.

Kirja on jaettu 10 eri lukuun, jossa kodin esittelyn lisäksi keskitytään johonkin tiettyyn teemaan. Välissä on myös sisustusalan ammattilaisten vinkkejä oman kodin sisustamiseen. Kirjasta löytyy myös mielenkiintoista lyhyitä asiatekstejä, kuten esim. ”Mistä laadun tunnistaa”.

Kirja tuntuu hyvin maanläheiseltä ja aidolta. Ja hyvin suomalaiselta – juuri tuollaisia ovat suomalaiset kauniit kodit. Kuvia on ilo katsella ja sisustuksen asiantuntijoiden vinkit ovat kiinnostavia ja hyödyllisiä. ”Luo kodistasi tila, jossa itse viihdyt, ja unohda muiden mielipiteet. Persoonallinen, rakkaudella sisustettu koti on aina ihana”, Lotta Agaton. Kirjasta löytyy myös siskoni vinkit! 🙂

Tämä kirja on oikein hyvä lahjaidea jouluksi, koska siitä löytyy mukavasti eri tyylejä modernista vähän runsaampaan ja romanttisempaan tyyliin. Eli tämä kirja sopii hyvin moneen makuun. Suosittelen!

Author

8 Comments

  1. >Tilasin itsekin tuon kirjan ja on kyllä todella kiva ja inspiroiva opus! Siinä on tosi kivasti esitelty erilaisia koteja ja parasta on juuri se, että siinä on aitoja, asuttuja koteja! Voin myös suositella!-I-

  2. >Kuulostaa sellaiselta teokselta, että pitäisi itsekin tutustua! Kiitos vinkistä. 🙂

  3. >voi kiitos vinkistä, taidanpa ehdottomasti kääräistä joulupakettiin! tuli nimittäin samantien mieleen henkilö, kelle tämä sopisi (itseni lisäksi ;D)

  4. >Sain synttärilahajaksi tuon nyt tämän kuun alkupuolella, mieheltäni (ite kyllä valittin) 🙂 Ihana kirja on 🙂

  5. Kähmäräpälä Reply

    >Näyttääpä kivalta kirjalta! Taidan ostaa joululahjaksi itselleni 😉 .

  6. >Harmi, että tästä blogista on tullut pääsääntöisesti lahjuksia esittelevä. 🙁 Raksavaiheita oli kiva seurata, mutta nyt tuntuu, että aiheet ovat kuivuneet kasaan – pelkkiä mainoksia :(Toivottelen kaikkea hyvää ja uusia juttuinspiksiä! 🙂 Juu ja lisättäköön vielä, että en ole kateellinen 😉 – on kyllä varaa sisustaa kotiani.

  7. >Kuulostaa hyvalta tuo kirja!Saisinko muuten kysya, kuinka suuri teidan kotinne keittio-ruokailutila-olohuone on yhteensa? M2? Olemme suunnittelemassa talon laajennusta ja tahan tarkoitukseen kaipaisin apua… Kiitos!

  8. >I: Just samaa mieltä olen minäkin! :)Coraline: Kannattaa kyllä! Kiva jos sait täältä vinkkiä. :)S: Kiva kuulla! 🙂 Meän Satu: Kivan lahjan sait siis! 🙂 Kähmäräpälä: Aivan! Kyllä minäkin olisin tämän varmasti ostanut jos en olisi muuten saanut. ;)Nisku: Voi harmi jos sinusta tuntuu siltä. Raksavaihetta menee väistämättä ohi ennemmin tai myöhemmin. 😉 Pitäis sitten varmaan rakentaa uusi talo… :DMutta tosissaan, pyrin kyllä siihen ettei montaa yhteistyö/kampanjapostausta tulisi peräkkäin. Ja toisaalta, olisin kyllä muutenkin kirjoitellut ihan samoista aiheista ihan omasta tahdostanikin. En mainosta täällä sellaisia juttuja, joista en itse tykkää. Onhan sellainenkin postaus omalla tavallaan mainontaa, jossa kertoo tuotteesta/esineestä, jota ei ole ilmaiseksi saatu.Mukavaa joulunodotusta sinne! :)Karoliina: Talomme pohjapiirrustus löytyy tuolta blogin syövereistä (esim. tagilla tai haulla), mutta kävin vielä sinulle kurkaamassa ja ruokailutila-olohuonekompleksimme on yhteensä 52 m2 ja siihen keittiö päälle 14m2. Toivottavasti tästä oli apua… 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.