Monet blogit täyttyvät nyt juhannuksen fiiliskuvista. Me vietimme juhannusta eräällä mökillä, isovanhempien luona sekä kotioloissa. Syötiin hyvin, saunottiin ja lapset saivat pelata ja leikkiä vapaasti.

laituri

katos_ja_kivi

ranta

IMG_1807

palju

mokki

mopsi

laila

mankku_tikka

laila2

marenkikakku

Juhannusjälkkäri oli tänä vuonna Mankun marenkikakku, johon oli lisätty runsaasti tuoreita mansikoita väliin. Ohjeen olen julkaissut aiemmin tässä postauksessa.

omasauna

kiharat

pelihetki

kylpytakissa

Eilen tuli pieniä sadekuuroja, joiden välissä aurinko paistoi kirkkaasti. Käveleskelin pihalla sateessa ja nautin raikkaasta ilmasta.

Minun ja Mankun jo pieneksi juhannusperinteeksi muodostunut Vespa-ajelu jäi tänä vuonna välistä, sillä olemme ottaneet Vespan pois rekisteristä. Sillä ajetaan niin harvoin. Ehkäpä myymme sen pois (jos kiinnostuit, laita minulle sähköpostia).

Tänään on vuorossa pyykinpesua ja kodin siivousta. Leppoisten lomapäivien jälkeen on oikeasti ihan mukava siivota taas vaihteeksi ja nauttia sitten siististä kodista.

Author

8 Comments

 1. Ihania juhannuskuvia ja tunnelmia! Vespa-ajelu kuulostaa hauskalta 🙂

  Millä kameralla sinä btw kuvaatkaan? nimim. huomenna uutta kameraa ostamaan menossa… 🙂

 2. Ihastuttava saunakuva! Ja tuo palju; niin kutsuva!

  Tulin oikeastaan kurkkaamaan tänne blogiin tarkistaakseni pääsittekö Vespa-ajelulle! Tästä huomaa, että olen seurannut elämääsi jokusen vuoden 🙂 Harmi, ettei Vespalle löydy aikaa. Toivottavasti se löytää hyvän matkaajan.

  • Mukavaa, että seuraat ja on aina erityisen kiva kuulla ”vanhoista blogitutuista”. 🙂 Saa nähdä löytyykö Vespalle uutta kotia ollenkaan…

  • Voi tuo mopsi ”Arska” oli niin valloittava! Tosi leikkisä ja iloinen. Toi mulle keppiä monta kertaa ja sen kanssa piti sitten leikkiä. Tuumasin jo, että ehkäpä voitaisiin hankkia mopsi! 😀

 3. Tuo ihana kaulakoru, joka sinulla on valkoisen mekon kanssa, on jäänyt kummittelemaan mieleen, joten on pakko kysyä, mistä olet hankkinut sellaisen.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.