Hyvää 4. adventtia! Blogissa paneudutaan nyt joulutunnelmiin ja sisustusuutiset saavat jäädä joulutauolle. Olen täällä hääräillyt koko viikonlopun joulutunnelmissa. Olen aloitellut joulusiivoukset ja tänään kävimme hakemassa joulukukkasia sekä joulukuusen. Harmi vain, että lumet ovat sulaneet ja tänäänkin oli ihan harmaa päivä. Kuvatessakin pitää tyytyä keinovaloon valitettavasti.

hyasintit

Ostin sekä valkoisia että sinisiä hyasintteja. Siniset houkuttelivat nyt ihan eri tavalla kuin aiemmin. Kokoan näistä asetelman sylinterivaasiin ja ehkäpä laitan muutaman hyasintin vielä omiin pikkumaljakoihin. Ostin myös kaksi vielä nupuillaan olevaa amaryllistä. Ei haittaa vaikka ne eivät ehtisikään aueta täysin jouluksi, sillä ne ovat kauniita noinkin.

joulukuusi2

Nostimme joulukuusen olohuoneen kulmaukseen. Se saa rauhassa nyt aueta siinä ja koristelun aika on ehkä huomenna. Kuuseksi valikoitui samanlainen Kodin Terran yksilö kuin viime vuonna. Toivottavasti tämä on yhtä tuuhea!

ruokailutila

Tavalliset sisustusasetelmat ja muutamat taulut ovat karsiutuneet joulukoristeiden tieltä ettei tule liikaa kaikkea. Ruokapöytää koristaa perinteikäs enkelikynttelikkö sekä piparkakkutalo, jonka ostin joulumarkkinoilta jonkin aikaa sitten. Omia leipomuksia emme ole vielä tehneet, mutta kyllähän tässä vielä ehtii.

Tämä aika ennen jouluaattoa taitaa olla ihan parasta – kaikki on vielä edessä ja on kiva laitella joulua pikkuhiljaa.

Author

4 Comments

  1. Siis mikä oivallus. Muiden tavaroiden karsiminen joulujuttujen tieltä. Tunnen itseni ihan idiootiksi. Meillä on aina todella, todella maltillisesti joulujuttuja, koska tulee justiinsa niin täysi olo, kun entisten roinien päälle pitäisi lähteä lisäilemään. Ikinä, ikinä en ole tajunnut, että ne normaalit voisi ottaa pois alta =D

    Mä lähden nyt häpeämään 😉

    • 😀 Noh, eihän sitä aina tule kaikkia asioita niin mietittyä. Ja silti sitä koristetta kuitenkin kerääntyy…

  2. Olen samaa mieltä, ihan parasta aikaa on tämä aika juuri ennen joulua!Oikein hyvää ja leppoisaa joulunaikaa sinne Valkoiseen harmajaan! <3

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.