Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Eilen siivosimme joulun pois. Oli ihanaa siivota kunnolla, kun energiaa riitti. Joulukuusi vetelikin jo viimeisiään, kuten Instagramiin postaamastani videosta saattoi nähdä.

ruokailutilan_kulma

rt_oh_kulmat

kartell_masters

kirjahyllyn_kulma

Artekin pöytäliinan laitoin jo pesuun, vaikka ei se kovin likaiseksi ehtinyt tulla, kun pintaa oli niin kätevä pyyhkiä. Tarkoituksena on kuitenkin käyttää liinaa enemminkin juhlien yhteydessä kuin arkisin, joten se saa nyt mennä hetkeksi kaappiin. Masters-tuolit jäivät vielä ruokailutilaan.

Muutama jouluisempi/talvisempi juttukin sai vielä jäädä. Joy-kyntteliköstä en raaskinut vielä luopua, kun saimme uudet polttimot siihen vasta jouluaattona. Lampaantaljakin saa vielä olla kiikkustuolissa, vaikka Pehmis-kissa käykin siitä nyhtämässä karvoja irti välillä. Eteiseenkin jäi vielä pikkukuuset.

sohva_takaapain

Kiinnitimme vaihteeksi sohvamodulit kiinni toisiinsa, eli sohva on nyt kulmasohvamallinen. Tällä tavalla olemme pitäneet sohvaa vain silloin heti muuton jälkeen. Tuli taas räpsittyä niin monta kuvaa, että postailen olohuoneesta tarkemmin erillisessä postauksessa. Kuvista jo paljastuukin, että myös olohuoneen matto vaihtui vaihteeksi.

nojatuoli_torkkujat

Tuolla nuo yhdet nukkuu päikkäreitä, joten taidanpa itse tehdä samoin. Ihanaa, kun huomennakin on vapaapäivä!

Leppoisaa loppiaista!

Author

20 Comments

  • Artekin julisteet ovat kyllä aivan ihania! Kiva että voi tällä tavoin melko edullisesti sisustaa tyylikkäästi.

 1. Kaunis koti. Tykkään tyylistäsi. Kuinka teillä ripustetaan nuo keittiön pöydän viereiselle seinällä olevat taulut , miten ne on kiinni? Kiitos jo etukäteen.

  • Pikkunauloilla on taulut kiinni. Juuri julkaisin videon, jossa yritän havainnollistaa asiaa. 🙂

 2. Teillä on kovin kaunista. Pidän tuosta lattiasta 🙂 Kissa näyttää kaukaa katsottuna ihan meidän Pekka-kissalta!

 3. Kiva lukea siitä että bloggaamisen inspiraatio kestää ja kestää ja inspiraation lähteitä löytyy aina uudelleen. Itse vasta-aloittelijana haluaisin viettää kaiken ajan netissä ja lisätä juttuja toinen toisen perään :D. Joutuu vähän hillitsemään intoaan!

  • Nauti tuosta innosta! Se on mahtavaa! Pidempään bloganneena huomaa, että innostus vaihtelee, mutta silloin kun se on huipussaan, niin on aivan liekeissä. 🙂

 4. Kodikkaalta nayttää! Pidän tosi paljon tuosta teidän “upotetusta” hyllystä. Se osuu silmään jokaisessa kuvassa aina ensimmäiseksi 🙂

  • Kiva kuulla. Minäkin tykkään tuosta hyllystä ihan hirveesti. Pitäisi taas vaihteeksi vaihdella siihen asetelmia…

  • Tom Dixonin lamput ovat minun ikisuosikkejani. Ne olivat mielessä jo rakennusvaiheessa ja sähköt asennettiin niiden mukaan. 🙂

 5. KIvalta näyttää. Mistä on tämä olohuoneen matto? Kiva näköinen 🙂

 6. Hei,

  Blogisi on mahtava ja piristää joka kerta kun on tullut uusi postaus 🙂
  Varmasti oletkin tämän maininnut blogissa, mutta kysyn nyt vielä eli mistä tuo tämän postauksen viimeisessä kuvassa oleva nojatuoli on ja mitä mallistoa se on?

  Kiitos vastauksesta jo etukäteen 🙂

  T. Anne

  • Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! 🙂
   Nojatuoli on vanhempieni vanha ja se on ostettu joskus 20 vuotta sitten. 🙂 Eli en osaa sanoa tarkemmin mistä se on. Teetin siihen vain uuden päällisen tässä hiljattain.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.