ndc_kalenteri

Tykkään hirveästi kaikenlaisista kalentereista. Muistan kuinka mukavalta tuntui aina, kun sai vaihtaa käyttöön uuden vihkokalenterin. Nykyisin käytän kalenteriani iPad minissä, mikä onkin ihan kätevää. Mutta seinäkalentereita ei korvaa mikään. Sain blogi- ja joululahjaksi Nordic Design Collectiven kauniin kalenterin. Oikeastaan kalenteritoiminnallisuus on tässä toissijaista, sillä päähuomion vievät kalenterin kauniit grafiikat.

ndc_kalenteri_01

Kalenterin jokaisella kuukaudella on oma upea kuvansa, jotka ovat kaikki hyvin eri tyylisiä; onhan jokaisen sivun suunnitellut eri suunnittelija. Minä asetin kalenterin työhuoneeseen ja näin siellä oleva tauluasetelma vaihtuu pikkuisen joka kuukausi.

ndc_pollo

Kalenteri on painettu paksulle paperille, joten sivut pysyvät ryhdikkäinä. Myöhemmin ajattelin leikata kalenterisivuista alaosan irti, joten saan mieluisimmista sivuista tauluja. Lempparini on tuo huhtikuun pöllö.

Tyylikkäitä kalentereita löytyy myös nettikaupoista. Monet niistä ovatkin tuttuja sisustusblogeista.

blogikalentereita

Tyylikäs Stendig-kalenteri (1.) on valittu MoMa:n valikoimaan. Tämän vuoden versio on taidettu kyllä myydä jo loppuun. Blogeissa on näkynyt paljon mm. Noa Bembibren kalenteria* (2.) sekä Ferm Livingin seinätarrakalenteria* (3.).

Lisäksi Pinterestistä löytää vaikka kuinka hienoja, ilmaisia, kalentereita hakusanalla ”printable calendar”. Ja sitten on tietysti vielä tuo minun tekele

 

* tähdellä merkityt ovat linkkejä nettikauppoihin.

Translation: Some nice calendars for 2014. I got Nordic Design Collective’s beautiful calendar before Christmas. Each page is its own piece of art.

 

 

Author

12 Comments

  • Voisin hamstrata kauniita kalentereita vaikka kuinka!
   Kiva jos minun kalenteri kelpasi. 🙂

 1. Meillä on ainakin seinällä sinun tekemäsi kalenteri 🙂
  Kovasti on siitä tykätty, joten kiitos!

 2. Hei, tämä ei nyt liity postaukseesi mitenkään. Kaipaisin vinkkejä ruokapöydän tuolipulmaani… Meillä on pöytänä vanerilevy valkoisilla Hayn pukkijaloilla. Silmääni miellyttävät kovasti vanhat koulutuolit, Iskun Tuoli 50. Ongelmana on, että tuolit ovat todella matalat. Istuinkorkeus on kyllä normaali ja hyvä, mutta kokonaiskorkeus on niin matala, ettei tuolin selkänoja näkyisi juurikaan pöydän reunan yli. Olisiko tämä valintana siis täysin mahdoton ja mauton? Toisena vaihtoehtona olisi vanhat pinnatuolit, joita löytyy jo kaksi mustana. Koulutuolien muotoilu kuitenkin ihastuttaa todella paljon nyt!

  Olisi mukava kuulla ajatuksiasi ja vinkkejä tuolien suhteen. Sisustusmakusi on tyylikäs!

  • Tuoli 50 on kyllä viehättävä klassikko. Näin äkkiseltään tuntuisi siltä, että tuolit sopisivat kivasti teidän ruokapöydän kanssa. Ei kuulosta mitenkään mauttomalta tai mahdottomalta idealta. Meilläkin on seiskatuoleista se matalampi malli, eikä seiskojen selkänoja tule kuin vajaa 10 cm pöydän yläpuolelle. Mutta saisittekohan sellaisen 50-tuolin sovitukseen kotiin, jotta näkisitte paikan päällä miltä tuoli näyttäisi pöydän kanssa? Sittenhän asia varmaan varmistuisi, kun näkisi käytännössä…

   On vähän hankala auttaa näkemättä tilaa, mutta toivottavasti tästä vastauksesta oli jotain apua… 🙂

   • Kiitos vastauksestasi! Ehdottomasti sovituksen kautta minäkin olen ajatellut… Tämä nyt siis vain varmisti sitä. Kiitos ja mukavaa vuoden alkua. Jään seurailemaan inspiroivaa blogiasi.

 3. Pingback: Our calendar in the press | NORDIC LIVING by Nordic Design Collective

 4. Olisin valmis noutamaan kartellin -valaisimen, jos matkaa ei tule liian pitkälti. Missä päin valaisin sijaitsee? 🙂

 5. Hei,

  Minkä paksuinen on tuo työpöytänne vanerilevy? Valmiiksi pinnoitettuna löydän pk-seudulta vain 12mm ja tuntuu liian ohuelta. 20mm vaneria saisi ja itse voisi pinnoittaa..valmis olisi kyllä paras!
  Kiitos:)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.