Heiii taas! Toivottavasti teillä on ollut mukava joulu. Meidän joulu sujui rennoissa merkeissä, kuten toiveena olikin ja nyt jatkan vielä viikon verran lomailua. Olen päässyt totaaliseen lomamoodiin, joten toive toteutui senkin osalta. Ennen joulua en ehtinyt kuvata jouluista kotia blogiin, mutta näissä kuvissa pieni maistiainen siitäkin joulukuulumisien kera.

Odotin joululomaa tosi innolla ja se tuli niin tarpeeseen! Jouluaaton vietimme perinteisesti kotona oman perheen ja minun vanhempieni kesken. Syötiin hyvin (jouluruoka oli erityisen onnistunutta tänä vuonna!) ja nautittiin yhdessäolosta.

En sisustellut joulua kotiin sen erityisemmin tänä vuonna. Joulukukatkin jäi hankkimatta, sillä sain yhteistyökumppaneilta yllärinä niin ihanat kimput! Kiitos vielä tätäkin kautta Aino-jäätelö ja Kannustalo! Toisen kimpuista jaoin kahdeksi pienemmäksi kimpuksi joulupöytään ja kukista riitti koristusta vielä makuuhuoneeseenkin.

Olimme Mankun kanssa sopineet, että emme ostaisi toisillemme lahjoja, mutta kyllä molemmat sitten ostikin toiselle jotain pientä. Sain mm. tuon ihanan tuoksun! Olemme viime vuosina ottaneet tavaksi ostaa myös itsellemme jonkin kivan lahjan. Minä olen usein ostanut jonkun sisustusjutun, mutta tänä vuonna en kaivannut valaisinta tai maljakkoa. Etsin jotain ihanaa, laadukkaampaa collegepaitaa ja juuri kun tuntui, ettei sellaista löydy niin näin Instagramissa harmaan Marimekon Unikko-collegen. Klikkasin sen heti ostoskoriin! Pian sen jälkeen bongasin ihanan collegen myös Samujilta, mutta ehkä näkyvä teksti on minulle vähän liikaa…toki Unikostakin heti tunnistaa merkin.

Unikko-college on tosi ihana! Minullahan on ennestään tällainen huppari mustana. Olisi vaan taas pitänyt ottaa yksi koko pienempi, sillä tämä on tosi väljää mallia, kun kyseessä on unisex-mallisto. Oma collegeni on kokoa L. En kuitenkaan lähtenyt palauttamaan sitä, kun ajattelin että ehkä college kutistuu jonkin verran pesussa ja toisaalta väljempi malli onkin nyt enemmän ajankohtainen.

Collegen lisäksi tilasin itselleni laadukkaat Filippa K:n legginssit. Ne tuntuvat tosi hyviltä! Aion käyttää legginssejä myös muutenkin kuin kotona, sillä minulla on muutama kesämekko, joita haluaisin käyttää neuleen kanssa myös talvella.

Joka joulu toivon lahjaksi uuden pyjaman. On ihan parasta, kun saa jouluna laittaa uuden pyjaman päälle, syödä suklaata ja lukea kirjaa tai katsoa elokuvaa/sarjaa. Ihana klassikko, ruudullinen pyjama löytyi Lindexistä. Sieltä pakettiin kääriytyi myös ihanat aamutossut. Minulla ei ole koskaan ollut aamutossuja, mutta nyt tunsin tarvetta sellaisille, sillä minulla on lähes aina kylmä varpaille.

Parasta on ollut se ettei ole tarvinut tehdä yhtään mitään

Parasta joulun välipäivissä on ollut se, ettei tarvitse tehdä yhtään mitään. Olen välipäivinä katsonut vain Netflixiä ja elokuvia, lukenut kirjaa (suuri suosistus muuten Eeva Kolun ”Korkeintaan vähän väsynyt” kirjalle!) ja alkanut pitkästä aikaa pelata taas Candy Crushia – se jos mikä on loman merkki! Olen haaveillut piirtämisestä ja sellaisen tabletin hankkimisesta, jolla voisi piirtää.

Olen pitänyt taukoa somesta ja olen ehtinyt tuntea haikeuttakin siitä, että alkaako arki, kun aloita taas somen päivityksen. Mutta eihän se niin ole! Vielä on lomaa jäljellä ja näin levänneenä alkaa jo vähän kaivatakin arkea. Eilen saunareissulla mieleen alkoi putkahdella vaikka mitä ideoita blogiin ja somekanaviin, mikä on sekin hyvä osoitus siitä, että loma tekee tehtävänsä. On ihanaa innostua taas!

Tänään siivoilin kotona ja nappasin nämä kuvat blogiin. Apulainen hääräili tietysti mukana. Hän ei osaa aavistaakaan, miten jännittävä päivä on lauantaina, kun maine coon kissanpentumme Topi saapuu vihdoin kotiin! Topia on odotettu niin kovasti parisen kuukautta! Toivottavasti kissojen kohtaaminen sujuu nätisti ja heistä tulee kavereita. Kuulette varmasti Topista lisää vielä myöhemmin.

Nyt jatkamaan taas tätä ihanaa joutenoloa…

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.