Moikka ja tervetuloa uudistuneelle Divaaniblogit-sivustolle! Sivuston ulkoasua on suunniteltu tässä kaikessa hiljaisuudessa viime kuukausien aikana ja olen malttamattomana odottanut tätä hetkeä. Uusi ulkoasu on minusta tosi kiva! Uuden sivuston etusivulle nousevat uusimmat postaukset omiin laatikoihinsa, ja sivu on jaettu sisustus- sekä ruokaosioon. Sivustolle tehdään vielä pieniä säätöjä tässä pikkuhiljaa jos tarvetta ilmenee ja luultavasti minäkin uudistan vielä hiukan oman blogini ulkoasua. Olemme myös saaneet joukkoomme uuden ruokablogin ”Suolaa ja hunajaa”– tervetuloa Jonna!

divaanijaipad

Tänään ilmestyneessä maaliskuun Divaani-numerossakin on jotain uutta: lehdessä alkaa nimittäin uusi juttusarja nimeltään ”Bloggarin projekti”, jossa me Divaanibloggarit vuorotellen esittelemme jonkin pienen muutoskohteen. Minä tuunasin työhuoneemme säilytystä vähän uusiksi. Käy kurkkaamassa Divaani-lehdestä!

Tämä muutaman päivän blogihiljaisuuteni osui siinä mielessä hyvään saumaan, että uudistuksen aikana en olisi voinut blogia oikein päivittääkään. Mutta varsinainen syy blogihiljaisuuteeni on se, että meidän perheeseen on iskenyt ihan kamala flunssa! Itse alan jo toipua, mutta hoivailen nyt perheen muita potilaita. Menenkin tästä keittämään makkarakeittoa. Toivottavasti te pysytte terveinä!

Author

11 Comments

 1. Ehdottomasti hyvä muutos! Erityisesti olen iloinen, että puhelimella selaus on nyt helpompaa. Aiemmin tekstit menivät kummallisesti päällekkäin ja ruutua sai rullailla eestaas.

  • Tosi hyvä, jos siinä mielessäkin on tapahtunut parannusta. Itsekin aiemmin selailin puhelimella, enkä ongelmaa havainnut. Riippuu varmaan puhelimesta. Mutta tosi hyvä että nyt toimii. Ja ilmoitelkaa vain jos huomaatte jotain kummallisuuksia… 🙂

 2. Voi vitsit, joko se sitkeä tauti leviää täällä Pohjanmaallakin :/
  Toivottavasti ei töissä tartu.
  Paranemista koko poppoolle!

  Täytyy käydä noutamassa lähikaupasta uusi divaani, muutos näyttää hyvälle (niin teidän toimiston kuin divaanin sivustonkin)!

  -Koo

  • Jep, tauti leviää. Aika moni tuntuu sairastuneen. Meillä mies oli ottanut influenssarokotteen ja tämä tauti iski häneenkin, joten se on jotain muuta lajia kuin rokotteen sisältämät virukset.

   Toivottavasti pidät työhuoneen muutoksesta, kun näet sen lehdestä! 🙂

 3. Kaipaan tuohon oikeaan reunaan listaa blogeista, joita seuraat!!! Olen tottunut menemään blogisi kautta moneen muuhun blogiin…

  • Se listaus oli tosiaan jäänyt pois, mutta kävin heti lisäämässä, kun huomasin viestisi.
   On hyvä, että raportoitte puutteista, että saadaan ne korjattua. Tämä on vähän testailua vielä tässä vaiheessa ja hiomista tapahtuu koko ajan.

 4. Jonna / suolaa&hunajaa Reply

  Onpas kivaa tulla kaikkien teidän joukkoon. Pikaista paranemista, toivottavasti voimat palautuvat viikonlopuksi.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.