varikkaat_tulppaanit

pinkit_tulppaanit

kisut_peitoissa

Voi näkisittepä mikä sotku meillä vallitsee! Nämä kuvat eivät siis edusta tätä päivää, paitsi että lakanat ovat aina ruttuiset. 🙂 Olin kuvitellut siivoavani tänään pikkuisen, mutta vielä voimat eivät riitä siihen. Flunssa on nyt iskenyt meidän pienimpäänkin, eli kukaan perheenjäsen ei ole siltä säästynyt. Mutta kyllä se tästä helpottaa.

En malta odottaa, että pääsen kauppaan ja ihmisten ilmoille monen päivän jälkeen! Ostamaan tuoreita kukkia – vaikkapa tuollaisen eri väristen tulppaanien sekoituksen, jonka ostin muutama viikko sitten. Kodinhoitohuoneessa nököttää paketti, jossa ihan upouudet pellavalakanat odottavat käyttöönottoa. Olen kuullut paljon hyvää pellavalakanoista ja on kiva päästä vihdoin itsekin testaamaan niitä.

Author

19 Comments

 1. Aivan ihastuttava blogi hurmaavine kuvineen! (:

  Kissarakkaana ihmisenä on kuitenkin pakko varovaisesti muistuttaa kaikkia kissanomistajia siitä, että jotkin leikkokukat tulppaanit mukaan lukien ovat kissoille myrkyllisiä. Edes ammattilaisten eli kukkakauppiaiden tieto ei tässä asiassa ole aina ajan tasalla; esimerkiksi meille myytiin kukkakaupassa kissaturvallisena kukkana liljona, jotka googlauksen jälkeen paljastuivat tappavan myrkyllisiksi tassuttelijoille.

  Ihanaa ja turvallista kevättä niin ihmisille kuin karvaisille kavereillemme! (:

  • Myrkyllisyys kannattaa ilman muuta huomioida, mutta meillä ei kisut edes ole kiinnostuneita kukista niin että söisivät niitä. Pienempi tykkää vain kaivaa multaa ja leikkiä multapaakuilla. Tosi ”kivaa”. 😉

  • Nice to hear from you Marie! 🙂 Our rug is Linie Design ”Asko Mixed” and we bought it from Länna Möbler as you guessed.

 2. Sama homma täällä. Ei säästynyt tämä perhe influenssalta ja meni melkein viikko neljän seinän sisällä.
  Nyt on vielä mies toipilaana. Tsemppiä!

  • Viikko sisällä tulee minullekin melkein täyteen. Niin tympeetä! Mutta onneksi aletaan parantua. Tsemppiä teillekin ja toivotaan, että tämän kauden sairastelut olisivat nyt tässä. 🙂

 3. Pellavalakanoita minäkin himoitsen, en vain ole raskinut ostaa.. Voi kun joku ”kevätpukki” (samanlainen kuin synttäri- ja joulupukki) toisi sellaiset. Ehkä vaaleanpunaisena tai pellavan luonnollisessa värissä.
  Tänään kuitenkin ostin kirpputorilta mankelin ja mankeloin kaikki kodin liinavaatteet ja järjestin liinavaatekaapin uuteen uskoon. Miten voikin ihminen nauttia niin paljon siitä kun KAIKKI lakanat on samallaisessa pötkössä ja samoin päin ja sileitä…. 😀 Voisin tuijotella tuota kaappia vaikka koko loppuillan. 😀 (mies pitää sekopäänä, eikä ihme..)

  Miten saat tulppaanit tuolla tavalla aukeamaan, meillä ne vaan jäävät aika nupulleen 🙁

  • Oletpas ollut ahkera! Minäkin haaveilin aikoinaan mankelista ja saimme sitten siskoni vanhan. Jonkun aikaa jaksoin sillä surruutella, mutta nyt se on jäänyt varastoon. Onhan ne puhtaat, mankeloidut lakanat aivan ihania ja ymmärrän kyllä kuinka voi ihastella siistiä liinavaatekaappia. En kuitenkaan saa motivoitua itseäni tarpeeksi, kun minusta sellaiset rennon ruttuisetkin lakanat ovat kauniit. Varsinkin pellavaisena.

   En oikeastaan tiedä miten nuo tulppaanit noin aukesivat. Samalla tavalla hoidin niitä kuin aina ennenkin. Eli vähän vettä maljakkoon ja veden vaihto silloin tällöin. Jospa ne innostuivat tuosta auringosta…? 🙂

 4. Minkä merkkiset pellavalakanat ostit? Valkoiset? Laitahan kuvaa kun saat pedattua? Tulppaanit <3

  • Sain ”blogilahjuksena” uudet Finlaysonin J.F.-sarjan pellavalakanat. Ajattelin kyllä loihtia niistä kauniin petauksen ja postata siitä. Valitsin valkoiset – värivaihtoehtoja oli muistaakseni 3. Täytyy nyt ensin odottaa, että isäntäkin tervehtyy kunnolla ennen kuin lakanat kannattaa vaihtaa…

 5. Oi voi, pikaista paranemista teille!
  Teidän sänky näyttää kyllä aina yhtä houkuttelevalta paikalta kääriytyä. 🙂
  Olisinkin kysynyt, käytätkö ollenkaan päiväpeittoa vai ainostaan petaat peitot, joilla nukutte?
  Meidän päiväpeittö vetelee viimeisiään (onneksi) ja pohdiskelen tässä uusia teidän
  petauksen kaltaisia pelkistettyjä vaihtoehtoja…

  Toinen kysymys: suunnittelen Hayn tarjoitinpöydän ostamista, meillä on kuitenkin pieni lapsi ja vähän jännittää kunka terävät pöydän kulmat oikeastaan ovat ja kuinka kiikkerä pöytä on? Pohdinkin, että pitäisi päästä näkemään pöytä ihan käytännössä jossakin.

  Parempaa viikonloppua! 🙂

  • Kiitos, kyllä tässä aletaan onneksi jo parantua. 🙂

   Petaan todella harvoin sängyn päiväpeitteellä. Meillä on kyllä useampikin päiväpeite, mutta koska tykkään rennosta petauksesta, petaan useinmiten vain niin, että asettelen peitot ja tyynyt nätisti. Jos tulee vieraita tai on juhlat, niin silloin yleensä laitan päiväpeitteen.

   HAY:n tarjotinpöytien reunat ovat kyllä aika terävät. En välttämättä ihan pikkulapsivaiheessa sellaisia kotiin laittaisi. Mutta kovin kiikkerät ne eivät minusta ole. Toki sen tarjotinosan saa pökättyä pois paikoiltaan, mutta jos painaa esim. pöydän toiseen reunaan, ei pöytä kiikkaa.

 6. Hei uudistuksesta.
  Kivalta näyttää, mutta mistäköhän johtuu, että ipadillä katsottaessa sivu hyppää aina pari kertaa ihan alkuun vaikka olisin jo kuinka pitkällä selaamisessa. Tätä ei käynyt aiemmin, niin mietin johtuisiko uudistuksesta…

  • Kiitos palautteesta! Pitääpäs vinkata siitä heti eteenpäin. Ärsyttävän kuuloinen ominaisuus. Toivottavasti se korjaantuu… Minäkin surffailen iPadilla, enkä ole huomannut samaa tällä sivulla.

   • Hei, tuo voi johtua hitaasta nettiyhteydestä. Sivu latautuu edelleen vaikka näyttäisi jo kuvia (esim. yläbanneria voi ladata aika pitkäänkin) ja aina kun saa johonkin asti ladattua sivun niin näyttää sen alusta uudestaan…. Teea

    • Ok. Mies väittää että olisi hurrrrjan nopea ja aikaisemmin ei tätä tapahtunut. Mutta kokeilenkin niin että annan rauhassa latautua ennen hätäistä rullaamista ;-). Ehkä hoituu sillä… Kiitos Teea.

 7. Hei!
  Niin kaunis koti teillä! Minkä kokoiset nuo Hayn Tray -pöydät ovat? Valkoiset 60×60, ja musta 30×30? Itse olen hankkimassa myös niitä! 🙂

  • Jep, meidän Tray-pöytämme ovat juuri tuota kokoa, jonka mainitsit. Hyvät pöydät! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.