Blogeissa on viime aikoina pyörinyt useita Ikea-aiheisia haasteita. Yhteen vastasin jo aiemmin postauksessa ”Meidän Ikeat” ja nyt olisi vuorossa tämä Vastarintama-blogista saamani haaste, jonka tarkoituksena on valita Ikean uudesta kuvastosta kolme tuotetta, jotka valitsisi omaan kotiin ja niiden lisäksi ennustaa mikä voisi olla Ikean seuraava hittituote. Haasteen on keksinyt Sisusta siis -blogin enne.

Minulla ei vielä ole Ikean paperikuvastoa, mutta selasin kuvaston netin kautta ja otin screenshotteja mieleisistä tuotteista. Kuvasto on stailattu niin kauniisti, että siitä löytää helpommin houkutuksia kuin nettisivujen tuoteluettelosta. Lopuksi karsin lempparit kolmeen alla näkyvään tuotteeseen.

Pojan huone kaipaisi uutta työvalaisinta ja yksinkertaisen kaunis Tisdag-valaisin voisi olla sinne hyvä vaihtoehto. Työhuoneemme puolestaan kaipaisi lisää säilytyslokeroita (siellä on tällä hetkellä kaaos), joten Alex-laatikostolle olisi tarvetta sinne. Pellavalakanoista olen haaveillut jo kauan, joten mielelläni kotiuttaisin kuvassa näkyvät Linblomma-lakanat (jotka eivät muuten Ikean tuotekuvassa näytä yhtä houkuttelevilta kuin tuossa kuvaston kuvassa).

Seuraavaksi Ikean hittituotteeksi voisin veikata PS-valaisinta, mutta koska olen siitä jo kirjoittanut (täällä), halusin nyt valita jonkin toisen vaihtoehdon. Niinpä luulenkin, että mustavalkoraidallinen Sofia-kangas saattaisi nousta suureen suosioon. Hinta on edullinen ja raitakangas sopii monenlaiseen sisustukseen.

Siinäpä minun poimintoni. En nyt laita tätä haastetta eteenpäin kenellekään, sillä olen viime aikoina haastanut niin monta kertaa. Tämä haaste on vapaa napattavaksi täältä. Olisi kiva jos vinkkaisit kommenttilootan puolella jos olet napannut haasteen, sillä minusta olisi mielenkiintoista nähdä mitä muut valitsevat.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

P.S. Palailen vastaamaan kommetteihinne huomenna. Kiitos niistä! 🙂 Nyt on pakko mennä lepäämään. Olen koko illan siivonnut ja touhunnut.

 

Translation: This is an Ikea post series that circles around Finnish interior desing blogs at the moment. The aim is to choose three of your favourite items from the new Ikea catalogue and then predict what product will be the next Ikea hit. You can see my picks above. I predict that Ikea PS lamp will be the next hit, but since I already wrote about it earlier, I wanted to choose something else. So I picked Sofia-fabric. I won’t give out this challenge to anyone (the rules are that you should pass it on to three bloggers), so anyone who wants to write about this, can do it. It would be nice if you linked your Ikea post in my comment box, because it would be interesting to see what other people have chosen. Have a nice weekend!

Author

10 Comments

 1. Ihanat valinnat sulla! Toi Alex-laatikosto olis ihana monessa paikassa ja valkoisenakin toimii hyvin. Mäkin valkkailin haasteen tuotteet vähän aika sitten.

  • Alex-laatikostoa olen aiemmin ihaillut nimenomaan valkoisena, mutta on tuo mustakin nätti.

   Kävin kurkkaamassa valintasi. Oli ihania! 🙂 Minullakin oli listalla se harmaa valaisin.

 2. Selkeitä hitti valintoja näyttäisi nuo kaikki teidän valinnat olevan ja hienoa, että haaste eksyi tännekin suosikkiblogiini.

 3. Tuo valaisin on niin ihana,se varmaan kotiutuu seuraavalla reissulla ikeaan.

  Olen suunnittelemassa keittiöremonttia ja kiinostaisi tietää teidän keittiön saarekkeen syvyys? Olen miettinyt saareketta eräänlaiseksi tilanjakajaksi 🙂 ja ihan mielenkiinnota kyselen olohuoneen isoista ikkunoista onko ne metalli- vai puuikkunoita?entä niiden valmistaja?

  • Näin muistinvarassa sanoisin, että saarekkeemme on 90 cm syvä.

   Ikkunamme kuuluivat Kannustalon talopakettiin ja niiden valmistaja on Skaala. Ikkunanpuitteet ovat puuta, mutta rakenteen sisällä on varmasti järeämpääkin ”tavaraa”.

 4. Suosittelen Alex-laatikostoa! Meillä kotona se toimii tietokonepöydän alla työhuoneessa vallan mainiosti. Näin jälkikäteen en ole löytänyt kovinkaan paljoa moitittavaa, mustasta väristä ehkä eniten harmittaa sormenjälkien helppo näkyminen laatikon kahvoissa. Laatikosto on erinomainen jos tarvitsee piilopaikan kaikelle pienelle tilpehöörille kuten esim. meillä askartelu- ja toimistotarvikkeille. Kaunis muotoilu muutenkin.

  • Pidän tosi paljon tuosta Alex-laatikoston muotoilusta. Mutta luulen, että se on liian syvä meidän työhuoneen sivuseinälle.

  • Kävin kurkkaamassa valintasi. Oikein nättejä olivat. Kiva, että olit löytänyt sellaisia tuotteita, joihin en vielä muissa blogeissa ollut törmännyt. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.