Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täällä vietetään leppoista isänpäivää. En tiedä kehtaako tätä tunnustaa, mutta leivoin eilen elämäni ensimmäisen täytekakun. Pohjan tein kääretorttupohjan reseptillä (Kinuskikissan ohjeen mukaan). Tuumasin, että koska kääretorttuja olen tehnyt, niin ehkä osaisin sitten tehdä sillä ohjeella täytekakunkin. Täytteeksi laitoin klassisesti banaania ja mansikkahilloa – ja paljon kermavaahtoa. Kyllä se täytekakulta maistui. :)

Hyvää isänpäivää!

P.S. Mankkukin teki eilen jotain ensimmäistä kertaa: lajitteli nimittäin puhtaat pyykit. :)

Author

10 Comments

 1. Hih, mä en ole vielä ikinä leiponut täytekakkua… ;) Hyvää isänpäivää sinnekin suunnalle!

 2. Nam, nam,herkulliselta näyttää!

  Minä leivon aamulla helpon, mutta erityisen herkullisen suklaakakun. (koti&keittiö lehden reseptiarkistosta löytyy nimikkeellä “helpoin suklaakakku; suosittelen kokeilemaan!)
  Hyvää isänpäivää!

 3. Tosi hyvän ja kivan näköinen kakku!
  Nyt menee kyllä todellakin asiasta kukkaruukkuun: seuraan blogiasi uskollisesti ja samoin joitakin suosikkiblogeistasi. Yksi lempparini on ollut Kahden suora. Nyt tämä blogi on muuttunut vain kutsuttujen luettavaksi. Hmm. Itse en bloggaa. En myöskään keksinyt, miten voisin laittaa kirjoittajalle viestiä ja pyytää kutsua.
  Nyt kysyisinkin Sulta (tai joltakulta blogisi seuraajalta), jos osaisitte neuvoa, onko mulla mitään keinoa jatkaa em. blogin seuraamista?

  • neitineitinen Reply

   Kahden suoran kirjoittajalla on uusi blogi nimeltä Tirsat (tirsat.blogspot.fi). Se on kaikille avoin.

   • Aivan, Lauralla on nyt uusi blogi. Pitääkin päivittää tuota Linkit-listaa…

    Laura kirjottaa niin taitavasti!

 4. Ai, kiva! KIIIIITOS tiedosta. Olisikohan mun pitänyt voida jotenkin keksiä tämä itse? Onneksi blondikin sleviää monesta, kun uskaltaa kysyä rohkeasti.

  • Minä olen huomannut saman. ;) Joskus tulee varmaan kysyttyä liikaakin, mutta pääasia että asiat selviää.

 5. Hieno kakku! Nyt täytyy kysyä, kokeilitko nyt kääretorttupohjan leivinpaperista irrottamiseen sitä tiskirättiä (=paperin kastelua)? :)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.