Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Enää en voinut vastustaa; kaivoin Joy-kynttelikön esille. Haaveilin tästä kyntteliköstä niin monta vuotta, että turha sitä on pitää kaapissa suurimman osan ajasta. Illat ovat jo niin pimeitä, että tunnelmavalaistukselle on tarvetta. Lisäsalamavalolla kuvaamista pitää kyllä vielä harjoitella.

Onkos kukaan muu vielä laittanut “jouluisia” valoja esille?

 

Translation: I couldn’t wait any longer: I had to go and get Design House Stockholm’s “Joy” electric candle lights from our storage. I dreamed of these candle lights for years, so why keep them in the closet for most of the year. However, I need more practise in using camera flash.

Author

18 Comments

 1. Oi tuo on kyllä niin kaunis, että saakin jo laittaa esille :) Itse en ole vielä mitään jouluisia valoja laittanut esille, mutta tilattuna on ja saapumista odotellaan :)

  • Minullakin odottaa vaatehuoneessa muutama uusi jouluinen juttu, enkä malta odottaa, että saisin ne jo laittaa esille. ;)

   Toisaalta, ei viitsi liiankaan aikaisin laittaa, kun joulukrääsä alkaa kuitenkin tympiä jossain vaiheessa. Vaikka ei meillä ole tapana edes niin kauheasti koristella…

 2. Toi on upea!! Tunnelmavaloina meillä on paulin valopallon ympäri vuoden, samoin parit koristeledivalot, mutta voishan niitä jo alkaa lisäillä.

  • Tunnelmavaloina valosarjat menevät hyvin ympäri vuoden. Olen ajatellut, että lastenhuoneeseen voisi jonnekin ripustaa sellaisen pallosarjan, joka meillä on ollut ulkokäytössä…

 3. Sain joku aika sitten valmiiksi paperinarustatehdyn loiste-kranssin valmiiksi, johon kiepautin valot. Se on ollut ainut jouluinen valojuttu tähän mennessä, mutta kyllähän niitä vois pikkuhiljaa alkaa lisäillä :-)

  • Kohta voisi tosiaan laittaa jotain muutakin. Iltaisin on niin pimeää, että pihalle olisi kiva jo lisäillä valosarjoja…

 4. Tuo kynttelikkö on kyllä niin kaunis että kelpaa sitä esillä pitääkkin! :) Jouluisia valoja ei ole esillä ja tuskin tulee olemaankaan.

  • Meillä taitaa tämän kynttelikön lisäksi tulla pari muuta jouluvaloa sisälle ja siinä se. Ei niitä liikaakaan ole kiva laittaa.

 5. Eipä tuo sinun kynttelikkösi liian jouluinen ole, eli sopii mainiosti myös syksyisiin hämäriin iltoihin tunnelma valoksi. Hintakin on sen verran kova, ettei kannatakaan vain joulunajaksi sitä esille laittaa.

 6. voi mä mietin samaa viime viikonloppuna! jätin toistaiseksi vielä kaappiin, mut ehkäpä huomenna kaivan minäkin tuon esiin :). en miellä sitä pelkästään jouluiseksi, joten hyvin voi jo nyt sen kanssa tunnelmoida!

  • Niinpä, hyvin voi tämän jo laittaa esille. Ei ole kuitenkaan liian jouluinen. Joten kaivapa se vaan esiin! :)

 7. Heips,

  tekisitkö joskus postausta tuosta tavastasi tehdä noita “asetelmia” tasoille ja pöydille? Tavallaanhan aihetta vähän sivusit kirjahyllyn järjestämisen yhteydessä, mutta toivoisin jotain vähän enemmän… Sulla on niin mielettömän hyvä silmä tuossa asiassa – jotenkin teidän kodin sisustuksen juttu on nimenomaan nää asetelmat. Minimalistista “kaikki piiloon” -linjaa on periaatteessa helppo toteuttaa kenen tahansa, mutta harva (oikeestaan en tiedä ketään toista ;) osaa asetella esineet niin kauniisti esille kuin sinä. Eli siis ikään kuin kysyisin, että miten onnistut välttämään sellaisen “tässä nyt on vaan näitä sekalaisia tavaroita rivissä” -vaikutelman? :D

  • Voi niinkö? En ole ajatellut, että asetelmissani olisi jotain “erikoista”. :) Sommittelen vain tavarat minun silmääni miellyttävällä tavalla. Mutta tosi kiva postausidea joka tapauksessa! Yritän miettiä jotain järkevää tekstiä ja miettiä tarkemmin miten asetelmat yleensä luon. :) Kiitos mukavasta kommentista! :)

 8. Yhdyn edelliseen komenttiin täysin. Itsekin kuulisin mielellään vinkkejä miten saat asetelmasi näyttämään aina niin hyvältä?

  Joy-kynttelikkö on niin kaunis. Mielläni sellaisen itsellenikin ottaisin, hinta vaan on niin kova, etten teidä tuleeko koskaan hankittua. :(

  • Tosi kiva, että ehdotatte postausideoita. Minulla ei olisi tullut mieleenkään tällainen, kun en ole ajatellut että asetelmissani olisi mitään sen kummempaa. Mutta kiitos ja yritän saada jotain postausta aiheesta aikaiseksi. :)

   Joy-kynttelikön hinta on kieltämättä melko suolainen, mutta uskon ja toivon, että se kestää monin verroin kauemmin kuin halpisversiot ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta ulkonäkökin kestää aikaa varmasti hyvin.

 9. Hei, kiitos kauniista blogista. Kysyisin tuosta valaisimesta, onko valon väri mielestäsi valkoinen vai kellertävä? Voiko polttimoita vaihtaa?

  • Kynttelikkö antaa kauniin lämpimän valon – ei sellaista kylmän valkoista. Polttimoita voi kyllä vaihtaa. Pakkauksen mukana tuleekin muutama varapolttimo.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.