iitala40

iittala-meno-vakka

iitala16

iitala52

Yksi tämän syksyn huippuhetkistä blogissani on ollut Iittala-yhteistyö, jossa pääsin stailaamaan kotimme Iittalan uusilla sisustustuotteilla (kaikki kuvat näet Iittala Interior viimeistelee kodin -postauksesta). Ja tietysti teille lukijoillekin oli luvassa mahtava arvonta: Iittalan tuotteita 600 euron arvosta!

Olen nyt arponut voittajan random.orgin avustuksella ja tällä kertaa arpaonni suosi numeroa 1360, eli Mirvaa kommentilla: ”Leimu-valaisin täydentäisi hienosti 60-luvun asuntoamme ja Vakka-laatikot sopisivat minne vain!”. Oikein paljon onnea Mirvalle! Iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, teitä oli aivan huikea määrä!

iittala_voittaja

Tämän syksyiset yhteistyöprojektit ovat olleet minulle erityisen mieluisia (pääsin myös esim. stailaamaan saunatupamme uudestaan Saunatuvan uusi ilme -postauksessa) ja toivottavasti luvassa on jatkossa lisää saman tyyppisiä yhteistyökuvioita, sillä olen kokenut, että ne ovat olleet erittäin mieluisia myös teidän lukijoiden kannalta. Haluankin kiittää teitä siitä positiivisesta palautteesta, jota olette minulle suoneet. Olen erittäin iloinen siitä jos koet saavasi blogistani iloa ja insipiraatiota, vinkkejä kodin sisustamiseen. En kirjoita blogiani pelkästään omaksi ilokseni vaan myös teitä varten. Tulen iloiseksi jos voin auttaa ja antaa jotain myös teille. Olen myös todella kiitollinen yrityksille, jotka ovat luottaneet tällaisen harrastelijasisustajan näkemykseen.

Tässä yhteydessä haluaisin kiittää teitä lukijoitani vielä myös siitä, että olette äänestäneet blogiani Gloria Blog Awards -lukijoiden suosikki kategoriassa. Blogini on tällä hetkellä kymmenen eniten lukijoiden ääniä saaneiden sisustusblogien joukossa ja äänestysaikaa on jäljellä vielä pe 18.10.2013 saakka. Äänestämään pääset tästä. Luvassa on hienoja palkintoja äänestäneiden kesken (mm. hotelliöitä ja tuotelahjoja). Olen superkiitollinen jokaisesta äänestä ja myös siitä, että blogini on asetettu ehdolle Paras sisustusblogi -kategoriassa. Se merkitsee todella paljon minulle.

Kiitos.

Author

6 Comments

 1. Sinulla on ollut kyllä kaunis sisustussyksy! Viime viikon radiohaastattelussa toimittaja kysyi minulta lempisisustusblogiani ja vastaus oli helppo löytää: Valkoinen harmaja. Olet kyllä kaiken glorian sekä isolla että pienellä kirjaimella ansainnut.

  Minuakin vähän jännittää ne Awardsit, kaikeksi yllätyksekseni keikun (ainakin pienen hetken) teidän upeiden pitkänlinjan blogien rinnalla. Olisihan se aika huimaa olla kympin sakissa ja päästä gaalaan 🙂 Mutta ainakin saan pitää peukkuja sinulle ja parille muulle ehdolla olevalle suosikilleni!

  • Voi kiitos Kerttu. Olen ihan otettu, että blogini on jonkun lemppari. 🙂

   Ihan mahtavaa, että sinäkin olet 10 suosituimman joukossa! Se on upea saavutus tuoreelle blogillesi! Saat olla ylpeä! 🙂 Ja toivottavasti nähdään Awardseissa! Harvoin sitä pääsee tämmöisiin blogitapahtumiin.

 2. Nyt oli pakko kommentoida, vaikka yleensä viihdyn (ja olen viihtynyt jo pari vuotta!) hiljaisena lukijana=). Kävin äänestämässä, vaikka yleensä en jostain syystä käykään. Blogisi on kuitenkin tuonut minulle oman raksaprojektin aikana niin paljon hyviä vinkkejä sisustamisen saralla, että vähintään nyt tuon tittelin blogillesi ansaitset. Pidän blogissasi jotenkin erityisesti siitä, että se on SISUSTUSblogi, etkä ole ”eksynyt” teemastasi. Kuvasi ja kotinne ovat tosi kauniita. Kiitos siis blogistasi, täällä ollaan=).

  • Kiitos oikein kovasti äänestäsi ja mukavaa, että rohkenit kommentoimaan. 🙂 Olen todella iloinen jos olen voinut olla avuksi jollain tavalla.

   Sisustusblogia on joskus melko haastavaakin ylläpitää, kun aihepiiri on melko rajattu. Mutta aina sitä jostain juttua keksii. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.