kanerva

etuterassi

kukkasipulit

kanervat

marjakanerva

khh_ovella

Terassit ovat saaneet syysilmettä, kun istutin ruukkuihin erilaisia kanervia. Tykkään melko perinteisistä puutarhoista ja kasveista, joten noudatin näissä samaa linjaa. Ehdoton lempparini on tuo suloinen marjakanerva, jota ihastelen joka kerta kotiintullessa. Se on vielä pikkuisen liian pienessä ruukussa, mutta näyttää minusta siinä erityisen kivalta. Vaihdan sen kyllä  isompaan ruukkuun, kunhan ennätän.

Elokuussa ostamani krysanteemit (joista kirjoittelin Krysanteemia ja hortensiaa -postauksessa) kukkivat edelleen etuoven edustalla. Kukkien väri on vain muuttunut violetiksi. Kauniita siinäkin värissä.

Kukkasipuleitakin istuttelin viikonloppuna tuulisessa säässä. Sain äidiltä pussillisen ”mysteerisipuleita” (en tiedä mitä niistä kasvaa) ja ne pitäisi vielä kaivaa maahan. Unohdin pussin pihalle ja nyt tuuli on levittänyt sipulit ympäri pihaa. Pitäisi käydä noukkimassa ne ennen lumen tuloa. 😉 Täällä satoi nimittäin tänään räntää!

Muutakin meidän pihalla tapahtuu juuri nyt: meille tehdään asfalttia. Ihanaa päästä eroon sorasta, joka pistelee paljaiden varpaiden alla.

 

Translation: This is the autumn look of our garden and terrace.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.