Tänään varmaan ollut aurinkoinen päivä ympäri Suomen? Ainakin blogi- ja Instagram-päivityksistä päätellen. Niin myös meillä ja minä innostuin kuvailemaan pihaa, sillä näin paljon lunta meillä ei ole tainnut vielä ollakaan täällä asuessa. Viime vuoden helmikuussa näytti aika erilaiselta (”Kurkistus pihalle” 2014)!

Harmaja_koristeportti

etupiha

tuijat

saunapolku

takaterassi

lumikasat_pihalla

lumikasat

harmaja

Lumikinokset ovat aikamoiset ja peittävät melkein osan pihavaloista. Takapihan terassillakin on aikamoinen hanki. Joulukuusen raatokin siellä vielä jököttää, heh.

Joulukuussa kirjoittelin led-kynttilöistä, joita ostin Clas Ohlsonilta (”Kausivalot tuovat tunnelmaa”). Ne palavat muuten edelleen kaikista pakkasista huolimatta, enkä ole vaihtanut pattereita kertaankaan. Hyvä ostos!

Onko muuallakin näin paljon lunta?

Translation: We have a lot of snow! The sun came out today – long time no see. Let’s enjoy this winter time, too – not just the fact that the spring is around the corner.

Author

16 Comments

 1. Ihania keväisiä kuvia! Ei täällä Helsingissä ole nimeksikään lunta. Nollassa mittari ja ne vähäisetkin sulaa pois, valitettavasti. Se on se huono puoli täällä asuessa että kunnon talvea ei aina tule.

  • Voi että. Luminen talvi on kyllä kiva, mutta täytyy myöntää että en malta odottaa kevättä. Kevät on kyllä parasta aikaa! 🙂

 2. Voi kyllä! Lahden seudulla on jälleen tosi lumista. Eilen sai vielä postikorttikuvia, nyt on tuullut sen verran, että lumet on karisseet puiden oksilta. Tänään taas oli ihan keväistä, mutta ei noi lumet tuosta kyllä ihan heti pääse sulamaan.:) Aurikoista viikonloppua!:)

  • Täällä on nyt taas alkanut lämmetä ja lumet sulavat kovaa vauhtia. Onneksi ehdin ottaa nuo kuvat muistoksi, sillä taisi olla tämän talven lumiennätys. 🙂 Mukavaa viikkoa sinne!

  • Ne avautuvat välikatolle, eli talon sisälle ei varsinaisesti ollenkaan. Laitettiin ne tuonne ylös vain viimeistelemään talon julkisivua.

 3. Lunta on kivasti ja aurinko paistoi. Kävin heti peittelemässä kartiovalkokuuset ja tuijat ettei lämpö ja valo tee tuhoja.

  • Minun pitäisi tehdä sama homma! Täytyykin katsoa onko meillä vielä suojapeitteet tallella…

 4. Led-kynttilät taitavat muuttaa meillekin seuraavalla clasukäynnillä. Aidot ovat tunnelmallisia, mutta näin lopputalvesta ei meinaa enää muistaa/jaksaa joka ilta niitä käydä sytyttelemässä. Niin ja luntako, täälläkö? Aivan älyttömästi!! Oulussa asustellaan 😀

  • LED-kynttilät pelastivat kyllä meidän pimeiden iltojen tunnelman, sillä harvoin muistin/jaksoin käydä oikeita kynttilöitä sytyttelemässä. Aina saunapolkua kävellessä saa ihastella, että vieläkin se LED-kynttilä palaa. Etupihalla ei enää pala, kun siirrettiin lyhdyt lähemmäksi taloa, joten pihavalot valaisevat niin paljon ettei ledit syty (hämärätunnistin ei aktivoidu).

 5. On varmaan täällä ollut mainintakin mutta mistä tuo talonne numero on?
  Ihanan talviset maisemat,kuten täälläkin=)

  • Talonnumero on muistaakseni Prismasta. Isäntä sen löysi aikoinaan kauppareissulla.

 6. Melkoiset kinokset! Täällä rannikolla se aurinkoinen keli sulatti lunta melkoisesti, mutta ihanaa silti, että välillä paistaakin.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.