Yksi parhaimpia asioita kesässä ovat lämpöiset ja aurinkoiset aamut. Minusta on aivan ihanaa hipsiä ulos juomaan aamukahvia ja nauttia hiljaisesta aamusta. Tänään heräsin aikaisin ennen muita ja keittelin itselleni aamukahvin. Kaksi kuppia nautiskelin nojatuolin nurkassa, mutta kun aurinko alkoi lämmittää enemmän, siirryin takapihalle nauttimaan vielä yhden pienen kupillisen parin suklaapalan kera.

Aidan rakentamisen myötä tästä kahden terijoensalavan välisestä sopesta on tullut yksi lempipaikoistani. Aiemmin tästä olisi ollut suora näköyhteys naapuriin, mutta korkea aita antaa nyt sopivasti suojaa. Tämä on täydellinen paikka nauttia aamukahvia takapihalla, kun pääterassi on vielä varjossa.

Minusta olisi ihanaa laittaa pihakeinu IKEA:n muovituolien tilalle. Keinuttelu on niin leppoisaa. Ostimme vuosia sitten, Vaasan kotiimme pihakeinun, joka on viimeiset vuodet majaillut anoppilassa. Ehkäpä tänä viikonloppuna innostumme kuskaamaan sen takaisin kotiin.

Viikot ennen kesälomaa ovat hyvin kiireisiä, joten yritän viikonloppuisin nipistää mahdollisimman paljon aikaa rentoutumiseen. Tällä hetkellä on kyllä melkoisen monta rautaa tulessa niin töissä, blogihommissa, mökkiprojektissa kuin opinnoissanikin (suoritan parhaillaan kaiken lisäksi markkinointiviestinnän johtamisen tutkintoa). Mutta asia kerrallaan, niin kyllä kaikki lutviutuu. Kun tekeminen on mieluista, ei se tunnu liian raskaalta. Pidän kuitenkin äärimmäisen tärkeänä rentoja joutilaisuuden hetkiä, koska silloin ne parhaat ideat putkahtavat mieleen.

Aurinkoista viikonloppua!

P.S. Tuo Fazerin suolainen toffeekrokanttisuklaa on suussasulavaa.


Translation: I love slow summer mornings when it is warm enough to sip coffee in the garden.

Author

3 Comments

  1. Tuota asiaa olen itsekin viime aikoina miettinyt ja välillä oikein tuskastuttanut, kun ei ole ollut niitä joutilaisuuden hetkiä. Ei ole siis ehtinyt oikein miettiä mitään sisustamiseen liittyvää. Ehkä kesä tuo tullessaan myös leppoisampaa olemista, joutilaisuutta. Kyllä ihminen tarvii sitäkin. 🙂

    • Suvi M Reply

      Se kyllä tuskastuttaa jos koko ajan on niin kiire, ettei ehdi pysähtyä vain olemaan. Toivottavasti sinullakin kesällä hiljenee sen verran, että joutilaitakin hetkiä tulee. 🙂 Ihminen todellakin tarvitsee myös sellaisia hetkiä.

  2. Ihan on jo kesäinen tunnelma kuvissa!
    Onko teidön asuinalueellanne määritelty aitojen enimmäiskorkeus? Vanhassa kodissamme noin korkeaa aitaa ei olisi saanut rakentaa, siitä vain tuli mieleeni. Maksimikorkeus oli muistaakseni vain 1 m, mikä oli vähän hassua. Nykyisessä ei ole aidalle tarvetta, sillä vaikka asumme omakotialueella, rajautuu oma tonttimme pieneen metsikköön.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.