Kuva ei nyt tällä kertaa liity mitenkään tämän postauksen aiheeseen. Tietokoneen uumenissa on säilöttynä monia julkaisemattomia kuvia – on joskus kiva selata niitä ja poimia julkaistavaksi silloin, kun olosuhteet kuvaukseet eivät ole suopeat; eli on liian pimeää, sotkuista ja laiskotuttaa. 😉

Mutta tämän postauksen tarkoitus oli julkistaa Täydellinen ohje -keittokirjan voittaja. Tällä kertaa random.org suosi numeroa 21, joka kuului heidille kommentilla:

”Tämmöset ihan perus jutut eli kaalilaatikko, sanon siks et toi on mun lempiruoka. Ja jälkkäriks joku ihana kuivakakku, esim kuorrutettu arabialainen maustekakku.namsk:) ja tietty leivinuunissa paistetut..”

Oikein paljon onnea heidille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Tuli ihan vesi kielelle, kun luin teidän keittiöbravuureista. Samalla tuli tietysti ajatelleeksi, että mikä se oma bravuuri olisi. En todellakaan ole mikään leipuri tai ruuanlaittaja, mutta nopea suklaakakku onnistuu yleensä, samoin kuin broilerpasta.

Mukavaa viikkoa!

Author

2 Comments

  1. Katseeni osuu kuvissasi aina ensimmäiseksi tuohon kauniiseen lattiaan. Millaisia käyttökokemuksia sinulla on siitä nyt, kun olette jo jonkin aikaa uudessa talossanne asuneet?

    • Ollaan oltu oikein tyytyväisiä lattiaan. Usein kysytään, että onko viisteitä hankala puhdistaa. Ei minun mielestäni. Imuri kyllä imaisee roskat niistäkin ja nestemäisen lian saa pyyhittyä rätillä ihan helposti.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.