Viikonloppuna ehdin vähän järjestellä tavaroita uudelleen ja miettiä sisustuksen viimeistelyä. Tuumasin, että tämmöinen ”nipistys-Tolomeo” voisi olla hyvä ja monikäyttöinen valaisin meille. Ajattelin sitä lähinnä tuohon meidän makkarin String-hyllyyn, mutta oikein mainiosti se sopisi myös työhuoneeseen (mihin kaivattaisiinkin kipeästi lisävaloa) tai vaikkapa saunatuvan Stringiin. Käyttöä olisi siis moneen paikkaan. Minusta on kiva, että valaistus koostuu useista eri valaisimista yhden, tehokkaan yleisvalaisimen sijaan. Pidämme todella harvoin kattospoteissa valoa.

 

Translation: I love Tolomeo lamps and I think this Tolomeo Pinza would be perfect for our needs. I have already come up several locations where to place this lamp: the String shelves in our bedroom and sauna-house, or the shelves in our study. I’d rather have several different lamps on than use powerful general lighting.

Author

8 Comments

  1. Onpas hauskan näköinen valaisin! Mistä tuollaisia saa? Meilläkin on aina yleensä vain lattia-, pöytä- ja seinävalaisimia päällä. En tykkää ollenkaan kattovalosta, kun muilla valoilla tulee tunnelmallisempaa. Keittiö on tosin poikkeus 🙂

    • Noita saa esim. Sisustuksen Koodista tai ulkomaisista nettikaupoista. Eli Artemide Tolomeo.

  2. Vielä, kun joku keksisi langattoman sähkön – pienet irtonaiset valaisimet on kivoja, mutta se johtoruletti ja sähköjohtojen asettelu silmään sopivaksi (näkymättömiin) tympii.

    • Niinpä! 😀
      Minua ei johdot ihan hirveästi haittaa – paitsi jatkojohdot, ne on ärsyttäviä! Ja meillä on pakko olla pitkä jatkojohto olohuoneessa, kun yksi seinä on melkein kokonaan ikkunaa, eikä töpselille jäänyt tilaa keskelle seinää.

  3. Olisko sulla kuvaa tosta string hyllystä, miten se on aseteltu seinään jamihin kohtaan makuuhuoneessanne? Olen miettinyt makkariin, mutta mietin näyttääkö liian köpiseltä@?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.