Täällä on ollut melko harmaa viikonloppu, joten pihahommat eivät ole erityisesti innostaneet. Niinpä olen hääräillyt sisällä. Järjestin meidän työhuoneen. En tiedä mikä kumma juttu siinä on, kun sinne kasaantuu aina aika ajoin ihan kauhea kaaos. Pöydälle jää kaikenlaista rojua ja lattiallekin tulee helposti jätettyä tavaraa pois tieltä. Sitten vain aina ovi kiinni. No nyt voi taas pitää ovea auki.

tyohuone_ovelta

tauluhylly

tyohuone_2

mapit

tyopoydan_sailytys

tyohuone

nakyma_tyohuoneeseen

Lisää järkkäilymotivaatiota sain blogin kautta saaduista uusista suomalaisista Lifesaver-säilytystuotteista*: lehtikoteloista, kynäpurkista, memotauluista ja mapeista. Saanan ja Ollin ”Villi pohjola” kuosi sekä yksinkertainen ruutukuvio ovat minulle mieluisia ja sopivat hyvin toimistotarvikkeisiin. Nyt työhuoneessa on taas paljon mielyttävämpi puuhastella, kun paperit ja tavarat ovat järjestyksessä.

Otimme pois työhuoneen seinällä aiemmin olleen vanerilevyn hyllyineen (”Vanerilevyseinämä”). Iittalan hyllyille löytyy uudet paikat toisaalta ja nyt oli tarvetta saada Lehtorinteen tauluhyllyt jälleen käyttöön. Ne olivat aiemmin olohuoneessa, mutta seinän maalauksen jälkeen seinä olisi näyttänyt levottomalta hyllyineen. Säilytämme työhuoneessa ”ylimääräisiä” tauluja, joten täällä hyllyille on todellinen tarve. Vanerilevystä puolestaan aiomme nikkaroida jotakin…

Mietimme myös työpöydän ja tietokoneen siirtämistä olohuoneeseen, jotta voisimme tarkemmin seurata mitä lapset koneella puuhastelevat. Ehkä teemme sen jossain vaiheessa, sillä sopiva paikka työpöydälle olisi jo katsottuna olohuoneesta. Lapset ovat vielä kuitenkin niin pieniä ja niin vähän netissä, että seuraaminen onnistuu vielä melko helposti. Toisaalta olisi kiva saada oma pöytä maalaus- ja piirustustarvikkeille, sillä se harrastus on minulta ihan jäänyt. Jos välineet olisivat helposti saatavilla, niin uskon, että innostuisin useammin maalaamaan.

* Työhuoneen säilytystuotteita saatu Lifesaverilta

Translation: I re-organized our study. It is a room that gets so messy from time to time. It is too easy to just shut the door and leave all the mess inside. Now it is nice that everything is organized. To help with organizing, I got new office accessories from Finnish Lifesaver.

Author

6 Comments

  1. Niin kaunista ja inspiroivaa, oi että! Saisinkohan tästä nyt pureman laittaa tämä oma työhuone järjestykseen; istun täällä kaaoksen keskellä nytkin! 😀 Jotenkin ihmeesti tänne kasaantuu kaikki ns. ylimääräinen sotku ja kaikki mun keskeneräiset projektit. Juhannus vois vaikka olla mun deadline :D.
    Ja kiitos vinkistä, nuo tuotteet oli todella iloinen yllätys!

    • Kiva jos sait tästä vinkkiä! 🙂 On kyllä niin mukavaa nyt puuhastella työhuoneessa, kun ei tarvitse enää raivata tilaa, että pääsee tietokoneelle saakka. 😀 Eikä raivata tavaraa pois näppiksen edestä. 😀 Toivottavasti tämä järjestys nyt pysyy.

    • Kiitos postausvinkistä! Itsekin olen aikoinaan työskennellyt avokonttorissa, joten siinä mielessä aihe on ihan tuttu. En vain ole koskaan sisustellut avokonttoria. 😉 Mutta laitan ideasi korvan taakse…

  2. Silmiini osui tuo ihana tarjotinpöytä. Kenen valmistama tuo pöytä on?

    • Tarjotinpöytä on siskoni vanha, enkä valitettavasti enää muista mistä se on hankittu… Voin kysäistä siskoltani ja palaan asiaan. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.