Täällä on siivottu työhuonetta melkein koko sunnuntaipäivä ja nyt levähdän tässä koneen ääressä. On aika summata viikon sisustusuutiset.

jysk640

Photo: JYSK

Tanskassa, Ruotsissa ja Puolassa menestyksekkäästi sujuneen kokeilun jälkeen JYSK lanseeraa uuden konseptin 1. marraskuusta 2016 seitsemässä maassa – tavoitteena on inspiroida ja houkutella uusia asiakkaita. Laaja valikoima sisältäen kaikkea kotiin ei automaattisesti tarjoa asiakkaille inspiraatiota sisustamiseen. Siksi JYSK kehitti uuden konseptin, joka koostuu valikoiduista tuotteista, jotka on kerätty seuraten tämän hetken trendejä. Konsepti sai nimekseen ”Scandinavian Mood”.

”Konsepti helpottaa asiakkaita näkemään miten yhdistellä tuotteita pysyvästä valikoimastamme ja samalla luoda moderni ja skandinaavinen tunnelma kotiin,” sanoo JYSK:in Range & Design Manager Katrine Kruuse.

Tuotevalikoima tulee vaihtumaan neljä kertaa vuodessa, jotta valikoima peilaisi koko ajan tuoreimpia sisustustrendejä.  Scandinavian Mood -konsepti esittelee yhtenäisesti tuotevalikoimaa myymälöissä ja sosiaalisessa mediassa, ja skandinaavinen design tulee näkyvästi olemaan JYSK:n identiteetin punainen lanka.

ikea_ps2017

Photo: Dezeen / IKEA

Ikea on julkaissut prototyyppejä vuoden 2017 PS-mallistosta. Sarjassaan yhdeksännen PS-malliston nimi on ”Live it”. Vuoden 2017 malliston kohderyhmänä ovat etenkin nuoret kaupunkilaiset ja tulevaisuuden design. Mallisto on kokeileva, uusine kestävine materiaaleineen ja tekniikoineen. Tuotteiden monikäyttöisyys on yksi kantavista ideoista; mallistossa on esimerkiksi tyyny, josta saa viltin. Monet malliston tuotteista valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Malllistoa on ollut suunnittelemassa 17 muotoilijaa ympäri maailman. ”Live it” PS-mallistoon kuuluu yhteensä yli 50 tuotetta ja ne ovat myynnissä rajoitetun ajan. Tuotteet saapuvat Ikean myymälöihin helmikuussa. Lisää kuvia löytyy Trendspanarna-blogista.

ellos-1-640x759

Photo: Ellos

Ellos on julkaissut kauniita kuvia talvi 2017 mallistostaan. Mallistossa on paljon lämpöisiä tekstiilejä (mm. pörröisiä tyynyjä ja taljoja), kynttilälyhtyjä ja luonnonläheisiä mattoja.

charles-ray-eames-lounge-chair-60th-anniversary-furniture-design-news-trill-upholstery-vitra_dezeen_hero-640x360

Photo: Vitra

Charles and Ray Eamesin suunnittelema designklassikko nojatuoli+rahi täyttää 60 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Vitra valmistaa nojatuolista ja rahista kangasverhoillut versiot (perinteisen nahkamallin sijaan). Juhlamallit saapuvat Vitran jälleenmyyjille marraskuussa ja ne ovat myynnissä tammikuuhun 2017 saakka.

hmprod-17-640x749

Photo: H&M Home

H&M Homen joulumallisto on julkaistu. Mallistosta löytyy jouluisia tuotteita niin moderniin, romanttiseen, perinteiseen kuin säihkyvän ylelliseen tyyliin. On metallin sävyjä, graafisia kuoseja kuin myös perinteistä joulunpunaista. Lisää kuvia löytyy täältä.

original-lex_h16_170216_141

Photo: Lexington

Myös klassisesta tyylistään tunnetun Lexingtonin joulumalliston kuvat on julkaistu. Tämä malliston noudattelee perinteisempää linjaa punaisine tekstiileineen ja ruutukuoseineen.  Lisää kuvia täällä.


Translation: Interior design news of the week 44. JYSK releases a new trendy collection called ”Scandinavian Mood”. New products will be released four times in a year under the ”Scandinavian Mood” collection. / Ikea has released information on the new PS collection called ”Live it”. / Ellos winter 2017 looks very cozy. / Vitra is launching a limited-edition version of Charles and Ray Eames’ Lounge Chair to commemorate its 60 years in production. Vitra’s update of the chair is upholstered in black twill fabric from the company’s materials library instead of the traditional black leather. The Lounge Chair Twill and matching Ottoman will be available for a limited period of three months between November 2016 and January 2017. / Lastly a few words on H&M Home and Lexington Christmas collections.

Author

2 Comments

    • suvi m Reply

      H&M Homen tyyli oli kieltämättä pienoinen pettymys kilpailijoiden kauniisiin kuviin verrattuna.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.