Kaupallinen yhteistyö: Matri

(helmalakana saatu yhteistyön myötä)

Voi kuinkahan monta vuotta olen tuskaillut sitä, etten meinaa löytää kunnollista helmalakanaa meidän sänkyyn! Olen kokeillut useaa erilaista. Yleensä niissä on ollut vikana se, että kangas on ollut liian ohutta niin, että sängynrungon ruudut kuultavat siitä läpi, eikä helmalakana ole muutenkaan pysynyt ryhdikkäänä. Mutta nyt meillä on täydellinen helmalakana!

Täydellinen helmalakana löytyi kotimaiselta Matrilta. Olen aina ihaillut Matrin tuotteita ja upeasti stailattuja kuvia ja messuosastoja. Kun mittani alkoi tulla lopullisesti täyteen vanhan, ryppyisen helmalakanan kanssa, joka ei pysynyt edes paikoillaan, aloin tarkemmin etsiä eri vaihtoehtoja ja Matri olikin ensimmäinen, joka tuli mieleen. Kun vielä ystävänikin kehui heidän tuotteitaan, alkoi valinta olla selvä. Enää piti vain valita kangas…

Tärkein kriteeri kankaan valinnassa oli se, että kangas olisi niin paksua etteivät sängynrungon ruudut kuultaisi läpi

Kävin paikallisen jälleenmyyjän luona tutustumassa eri kangasvaihtoehtoihin. Matrin helmalakanoihin on valittavissa useita väri- ja kangasvaihtoehtoja. Minulle tärkein kriteeri oli se, että kangas olisi niin paksua etteivät sängynrungon tummansiniset ruudut kuultaisi siitä läpi. Väriksi halusin valita jotain neutraalia, jotta se kestää aikaa ja on helposti yhdistettävissä erilaisiin lakanasetteihini. Valitsin meille kauniin hiekansävyisen kankaan Caleido värissä 1476.

Myös helmalakanan malleissa on valinnanvaraa; mallistosta löytyy Full Skirt, Half Skirt, Base Skirt ja Base Skirt Long vaihtoehdot. Minä halusin, että sängynjalat jäävät piiloon kokonaan ja että helmalakana on yksinkertaisen moderni, joten valitsin meille Base Skirt Long mallin. Otin vielä sängystä mitat, jotta voitiin varmistaa, että helmalakanasta tulee oikean kokoinen.

Yksityiskohdilla on väliä!

Kyllä uusi, linjakas helmalakana tuo ryhtiä petaukseen ja viimeistelee lopputuloksen! Tämä on lopulta aika pieni yksityiskohta, mutta hyvin merkittävä sellainen. Hiekansävy sopii ihasti yhteen keltaisten seinien kanssa ja löytää parin puisista taulunkehyksistä.

Kauneutta ja toiminnallisuutta

Parannus ei kuitenkaan ole pelkästään vain visuaalinen. Tässä helmalakanassa on ”jarrut”, jotka pitävät petauspatjan paremmin paikoillaan. Se liukui aina ennen pois paikoiltaan. Helmalakana itsessäänkin pysyy hyvin jämäkästi paikoillaan, enkä ole joutunut kertaakaan oikomaan sitä oikealle paikalleen (sitä piti tehdä vanhan helmalakanan kanssa lähes päivittäin).

Kyllä voikin tällainen pieni asia ilahduttaa paljon! Ja tuoda toimivuutta arkeen, kun ei joka päivä tarvitse olla oikomassa patjaa ja petivaatteita paikoilleen! Olen erittäin tyytyväinen, että satsasin kunnolliseen ja laadukkaaseen helmalakanaan.

Esimerkiksi Pientä vaihtelua petaukseen postauksesta voit kurkata miltä petaus näytti näillä samoilla lakanoilla, mutta vanhalla helmalakanalla.

Author

4 Comments

  1. Voi hitsi, toivoin kovasti alekoodia! Helmalakana ja sängynpääty Matrilta suunnitelmissa ? Ihana tuo teidän lakana!

    • Suvi M Reply

      Voi olisi pitänyt hoksata ehdottaa alekoodia! Ehkä vielä joskus… 🙂 Matrilla on niin paljon kaikkea ihanaa!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.